Teller

donderdag 29 maart 2012

29032012

Vanavond is er weer een raadsvergadering. Klik hier voor de agenda.

12 opmerkingen:

  1. Goedemorgen.Grijs vandaag, hopelijk komt er nog een klein beetje kleur in. En dat moet je zelf doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen

    Ik zit met spanning te wachten op berichten uit het Catshuis. Kan de vlag uit vanmiddag?? We gaan het zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja, ik ben ook benieuwd, maar als VB de vlag gaat uitsteken krijg ik waanbeelden van marcherende arbeiders met rode vlaggen met daarop een ster, hamer & sikkel of de kop van Marijnissen er op. En of mijn redelijk alternatieve hart daar nu sneller van gaat slaan?

    Ik hoop op een breuk met die gedoog idioten en dan een constructie VVD-CDA-PvdA én D66. Zonder de laatste is het eveneens kansloos. Niet qua aantal maar qua evenwicht. VVD is dronken van de pluche geilheid en wantrouwt de PvdA omdat die meer en meer richting links-liberaal schuiven onder een gelijktijdige ruk naar de SP (kan ook alleen de PvdA maar bedenken...) en dus geen stbiliserende factor is, het CDA hervindt zichzelf en ontdekt dat 20-23 zetels sowieso de max is maar daar niet mee wil leven en D66 omdat die al jaren lang regeer ambities hebben en qua koers redelijk vergelijkbaar zijn met een mammoettanker.

    Dat gaat de SP de kans geven om zowel zieltjes van de PVV en PvdA af te snoepen om bij de volgende verkiezingen de grootste te worden. Waardoor het hiervoor beschreven kabinet dus al snel een jaar of 6 kan doorploegen.
    (Met de achtergrond van het CDA zou je verwachten dat ze weten dat ploegen het begin is van het proces dat oogsten heet en niet de lààtste stap voor het oogsten... Maar goed, die boerenwijsheid zijn ze in de polletiek al lang vergeten...)

    Maar ik vrees dat pruikie bijdraait en slikt, zoals hij altijd met veel bombarie en gekrijs slikt wat de dag ervoor nog als onslikbaar in de krant stond. Wat dat betreft kun je meer respect hebben voor een bijna dood heroine hoertje: die draagt haar eigen consequenties.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik hoop ook eigenlijk dat ik de vlag kan uit hangen, weet niet welke maar ook symbolisch dan maar.....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. JP goed geframed met je hamer en sikkel onzin. Met D66 erbij word het weer een plakbandcoalitie waar niemand op zit te wachten. Mensen willen zekerheid en geen onnodige hervormingen die hun toekomstplan op de kop zetten. Bovendien als de kiezer gesproken heeft dan kun je een dergelijke uitslag niet naast je neer leggen dat hebben we in het verleden vaker gedaan, en dat is ook de reden dat mensen vertrouwen in de politiek verliezen. Maar goed zover is het nog niet, ik ga weer aan het werk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jip,
    op gister,

    "...@SiK: zeker in de grote stad opgegroeid?..."

    Je weet wel beter...
    ben in een (heel groot) dorp geboren...
    en veel kleiner dorp opgegroeid.

    "...Een kattenpult is een Y-vormig object waarmee je spanning kunt zetten op een reeks post elastieken..."

    een (slecht soort) katapult dus

    "...Dit in tegenstelling tot de bekendere katapult..."

    I rest my case ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En zoals altijd staan de beste stuurlui aan wal.:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dan is het nu de tijd z'aan boord te trekken...,
      hoewel...,
      ik heb gehoord dat met behulp van moderne besturingstechnieken vliegtuigen en schepen prima op afstand zijn te besturen...;
      Dus waarom zou dat niet ook met het Schip van Staat kunnen.

      In dat geval kunnen ook de beste stuurlui gewoon vanuit de hun eigen vertrouwde omgeving hun werk (blijven) doen...
      en dat scheelt dan gelijk weer een hoop kosten voor het (her)inrichten van (extra) werkplekken op 't Schip.

      Verwijderen
  8. Ach Kammetje, je zou toch moeten weten dat een kapitein (of loods!) de baas is aan boord van een schip. Omdat de beste stuurlui te duur zijn geworden nemen ze goedkopere stuurlui in dienst om vervolgens een schip, bij voorkeur oud en niet al te best meer, op een klip, koraalrif of boorplatform te laten lopen.

    Bijzonder in dit stukje, of liever in het licht van dit stukje, een Japans vrachtschip dat el meer dan een jaar op zee drijft, nu richting US of A. Die stuurlui zijn vermoedelijk omgekomen bij de tsunami van 2011. Maar het blijft een stuurloos gevaar, iets wat ook van dit kabinet gezegd moet worden.

    Mijn verwachting is dat de PvdA de voornaamste gedoogpartner gaat worden; een hoop PvdA punten worden nu verwerkt. En Samson heeft duidelijk nee gezegd, hetgeen Haags is voor: "JA, goed plan, moeten we nog even verkopen." Maar het blijft polletiek, het keffen is geloof ik al weer gestopt. GW leest natuurlijk ook 'tPeerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. JP, en schippershondjes zullen er altijd blijven.:):)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zou dit iets zijn voor...

    http://youtu.be/67DfSoxRts0

    BeantwoordenVerwijderen