Teller

zondag 7 juni 2020

Week 23 Golden Peerd 07-06-2020

Een nieuwe week, nieuwe kansen. Steek maar van wal!

3 opmerkingen:

  1. Nu de wereld gebukt gaat onder de gevolgen van het coronavirus,komt het oer instinkt los. Omdat velen zich gediscrimineerd voelen gaan ze de straat op, met als gevolg bedreigingen en vernielingen. Kortom er is in al de eeuwen geen lering getrokken van het verleden. De wijze woorden: doe niet het geen wat je zelf ook niet wilt, worden te niet gedaan. En zo wordt onze economie ontwricht, en de sociale waarden aan de kant geschoven. Want niet alleen zwarte Piet staat op de tocht, maar de volgende stap is het hele christelijk geloof met al zijn herdenkingsdagen. Wat daarvoor in de plaats komt mag u zelf invullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Wim, zoals jij het stelt.... iets te kort door de bocht ( en dat zeg ik, haha)

    Wat jij / ik en velen van de lezers van het GP zich niet kunnen voorstellen: wordt maar eens gediscrimineerd vanwege kleur en naam...

    Als trotse Grunniger ( met eigen waarden / normen/tradities) laat je invloeden van buitenaf niet zomaar toe... ( als import-Tukker viel het voor mij nog wel mee)

    Interessante vraag: moeten immigranten net zoveel rechten krijgen/hebben zodat mogelijk is dat de oorspronkelijke inwoners zich niet meer kunnen identificeren met oude waarden ( zijn verdwenen)

    Of is de gedachte: iedereen welkom mits aangepast aan oude tradities... Hoeveel vrijheid krijgen de nieuwe bewoners?

    Persoonlijk zeg ik: iedereen welkom.. mits respect voor tradities / gewoontes van land van bestemming..

    Als voor nieuwe bewoner niet past, dan graag verder zoeken waar je wel kunt aarden.

    En nee, ik geloof niet dat christelijke feestdagen zullen verdwijnen, over de hele wereld worden ze gevierd...

    Het zal nog tijdje duren voordat de sterke arm uit China wordt gevoeld...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2020/06/hoopvol-merkel-johnson-en-macron-agressiever-over-xis-mensonterende-dictatuur-760486/?&utm_source=elsevierweekblad&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=EWD%20-%20juni%202020&utm_term=EWD%20-%2020200608&utm_content=EW%20Nieuwsbrief%20Header

    BeantwoordenVerwijderen