Teller

zondag 19 december 2021

Week 50 Golden Peerd 19-12-2021

De donkere dagen voor Kerst, die zijn nog even donkerder geworden na de persconferentie gisteren, maar het is nog nooit zo donker geweest of het wordt wel weer licht. Wij zullen er doorheen moeten.

5 opmerkingen:

  1. @ Appie, heb jij vertrouwen in de overheid? Rijk / provincie / gemeente

    BeantwoordenVerwijderen
  2. John, ambtenaren en politici zijn mensen, dus zijn zij, althans een deel ervan niet te vertrouwen. Komt bij dat de bureaucratie vertraging in het leven houdt dat frustrerend werkt en ergernis geeft wat het vertrouwen in de overheid verder doet dalen, zeker bij mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zoek de oorzaak van het falen van deze mensen dat ze geen verantwoording durven nemen. Te bang zijn om af geserveerd te worden Appie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mij steeds meer bekruipt.... De macht binnen gemeente-provincie-rijk ligt bij een paar personen die de potten met geld ( door belastingbetaler opgebracht) verdelen. allerlei akkoorden kunnen gesloten worden... maar de ambtenaren verdelen het... en politici beloven alleen maar wat. De macht ligt bij de uitvoering, en niet bij de bedenkers. En dat beangstigt mij steeds meer... De uitvoerders zijn omkoopbaar, niet de bedenkers.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Omkoopbaar = beinvloedbaar, te manipuleren... Het gaat niet om de burger, maar om macht/geld/invloed

    BeantwoordenVerwijderen