Teller

zondag 12 juni 2022

Week 24 Golden Peerd 12-06-2022

Nieuw college is van start gegaan in Midden-Groningen met veel elan als ik de berichtgeving mag geloven. Landelijk schijnen we een stikstofcrises te hebben in Nederland. Gisteren had de VVD een congres, met een nipte meederheid werd daar een motie aangenomen dat het anders moet als het kabinet voorgesteld heeft. Kon wel eens van een stikstofcrises een kabinetscrises worden.

2 opmerkingen:

  1. Geen kabinetscrisis Appie... Rutte staat achter de kabinetsplannen. Hij zorgt ervoor dat kikkers in kruiwagen blijven.

    Waar ik benieuwd naar zou zijn ( referendum waardig) waar kiest de Nederlander nu voor. Eerst herstel van natuur of liever woningbouw en 130 km / uur.

    En waar ook haast mee gemaakt moet worden: bouw van 2 kerncentrales... we hebben straks echt een energiecrisis. Ik ben alvast begonnen met off-grid oplossing mbt elektriciteit. ( onafhankelijk van openbaar elec netwerk)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van mij mag het hele zootje die onze land regeert met ingaande van heden te vertrekken. Ze hebben allen een onvoldoende gekregen. Ik ben met het Lukas Eleveld eens om er een zakenkabinet te formeren.
    wim

    BeantwoordenVerwijderen