Teller

zondag 19 september 2021

Week 36 Golden Peerd 19-09-2021

De onderhandelaars van VVD,D66 en CDA zijn op een landgoed bij Hilversum bij elkaar om onder leiding van informateur Remkes te kijken of het mogelijk is een minderheidskabinet te vormen. Zal mij benieuwen.

6 opmerkingen:

  1. Het zal mij benieuwen of Kaag inbindt... PvdA en GL staan te trappelen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Appie, volgens mijn kalender aan week 38 begonnen. ( inhoud zal er niet door veranderen)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Door de halsstarrige houding van de D66, PvdA en GroenLinks zijn de problemen steeds groter geworden. Ik denk aan de nieuwe woonwijken die geen aan sluiting hebben op het gas. En aan het elektrische netwerk die verouderd is die belasting van de elektrische fiets en auto niet aan kan , laat staan om onze huizen te verwarmen. Zonnepanelen en windmolens leveren niet op aan vraag hun elektriciteit. En dan hebben we het nog niet over de boeren die onderdruk worden gezet om hun bedrijf te sluiten. Kortom onze politieke bestuurders zijn de weg kwijt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn vermoeden is: iedereen houdt er rekening mee: kabinet zou snel kunnen vallen... genoeg onderwerpen waar meningen over verschillen.

    Als je in de formatie veel weggeeft, verlies je de volgende verkiezingen...

    Mijn voorkeur: nieuwe verkiezingen... zal rechts goed uitkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ Ceer; JA21... interessante partij... haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een vertoning was de financiële nabeschouwing van de 2e de kamer. Je vraagt je af of deze mensen werkelijk het land moeten besturen. Zelfs het taal gebruik was beneden alle pijl. Kortom, als je op deze manier wil vergaderen, dan is het tijd om te stoppen en een andere baan te zoeken. Het was weer Nederland op zijn smalst.

    BeantwoordenVerwijderen