Teller

zondag 26 augustus 2018

Week 35 Golden Peerd 26-08-2018

We gaan de laatste week van augustus in, na een lange hete en droge zomer. Hebben we jaren niet gehad, geeft dat zicht op een koude winter of is daar geen verband tussen?

4 opmerkingen:

  1. Toevallig gelezen... in NL geen enkel verband tussen warme zomers en koude winters. Het ontbreekt aan data om conclusie te kunnen trekken.

    Meer smeltend sneeuw (noordpool) in oceaan geen garantie voor koude in NL.

    Dus een elfstedentocht zou kunnen. maar net zo goed een kwakkelwinter

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mijn weten...als ik tenminste vroeger op school...iets mij interesseerde...over klimaat weet ik het zeker: een hete zomer volgt altijd een strenge winter :-).

    Als je m'n naam aanklikt krijg je iets anders dan de landelijke partij S.P. voor deze keer de lokale partij SPwesterkwartier. Hier kun je zien waar de partij zich mee bezig heeft gehouden en ik hoop op vervolging van deze partij en dat wij behoorlijk sterk naar de volgende gemeenteraad verkiezingen kunnen gaan uitkijken, want wij horen uit alle hoeken van de nieuwe Westerkwartier dat wij niet meedoen met gemeenteraad verkiezing echt jammer....

    De bestuur is een éénheid en de gemeenteraad hebben wij zo'n 2 jaar de tijd voor om zorgen dat dit ook een éénheid zal worden.

    En hier goa ik veur en echt nait aans.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hebt u ook de one man show gezien van Eric Wiebes? Ik kreeg het idee dat hij de messias was van Nederland. Je moet maar 3 uur met hem opgescheept zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heb je een probleem? Ga naar Wiebes Wim!

    BeantwoordenVerwijderen