Teller

zondag 14 juli 2019

Week 29 Golden Peerd 14-07-2019

Gaat lekker met de gemeente Midden-Groningen. Vorig jaar de OZB met 5% omhoog, nu met 10%. Nieuw gemeentehuis moet er komen, kosten minimaal 28 miljoen. Echt geweldig zo'n grote gemeente. Not!

4 opmerkingen:

  1. Tja Appie ik deel je gemeente qua inzage....het is nog niet echt rond bij het Westerkwartier, maar ik vrees het ergste......

    Als het een beetje meezit kom ik over het zij overmorgen of overovermorgen met een verslagje van de gemeente, Wswadviesraad, Vereniging Mobility en de EHBO vereniging Grootegast.... M.a.w. druk druk en nog eens druk....en weten jullie wat het mij motiveert?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vol verbazing zag ik dat de voorbereiding van de windmolens aan de N33 gestalte krijgen. Waarom verbazing? De windmolens komen wel heel dicht bij de rijbaan van de N33 te staan. Mijn opa had vroeger een Amerikaanse windroos in de baggerputten staan, niets mis mee, allen de bladen van de windroos gingen er tijden een heftige storm nog weleens af. En dan moest je niet in de buurt zijn, want de gevolgen als je daarmee in aanraking kwam was dodelijk. Ja, zegt u misschien maar de techniek is nu veel beter en betrouwbaarder, kan zijn maar ben niet helemaal overtuigd.
    wim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn woord correctie zie ik gaat een eigen leven leiden.

    BeantwoordenVerwijderen