Teller

zondag 5 januari 2020

Week 02 Golden Peerd 05-01-2020

Bijna geen klanten meer, toch blijft de kroeg open. Apart? Misschien, maar er is een reden voor, daarom blijft het nog even zo doorgaan. Kleine moeite een keer in de week.

3 opmerkingen:

  1. Avond, eerst nog de beste wensen en dat het een gezond jaar mag worden.

    Tja waarom ik zo laat reageer komt denk ik geen tijd voor vrij gemaakt heb.

    Ik zit weer in de kleermakerszit zoals gewoonlijk mag ik wel zeggen als ik met bepaalde dingen moet uitvoeren op de pc.

    Zoals jullie het weten van mij zit ik in de Platvorm Cliënten participatie en behoorlijk actief in landelijke vereniging Mobility het laatste heeft mij bezig gehouden met de website oudere berichten verwijderen en nieuwe erop gaan zetten. Ik vergeet nooit weer dat ik bij Omroep Menterwolde heb gezeten met Tom.... Ik had totaal geen verstand van internet laat staan van een pc. Ik zei toen nog tegen mijn kid's ga maar leren voor ict'er dat brengt jullie straks geld in laatje en dit hebben m'n zoons opgevolgd. Ach makkie Pap gewoon verwijderen en plakken en heb weer iets nieuws. Ja zij hebben gelijk gehad. Delete en ctrl en v... zo eenvoudig lijkt het.... wat ik wil zeggen als je ergens geïnteresseerd in bent dan gaat het altijd lukken.
    De site onderhouden: Mobility

    Een voorbeeld:

    Activiteiten 2020

    § Gevraagd en ongevraagd adviseren Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Tweede Kamer, commissie Sociale Zaken, landelijke politieke partijen;

    § Gemeentelijke uitvoering van de verkiezingen uit 2018 screenen op het gebied van werk en inkomen;

    § Bijwonen LCR-vergaderingen (6 x per jaar);

    § Bijwonen bestuursvergadering LCR (6 keer per jaar);

    § Deelname aan werkgroepen van de LCR;

    § Adviseren over cliëntenparticipatie;

    § Organiseren van minimaal één landelijke themabijeenkomst of studiedag (gratis voor leden);

    § Stimuleren van activiteiten die inspraak door cliëntenraden ondersteunen;

    § Acties om leden te werven;

    § Actief betrekken van cliëntenraden bij allerlei activiteiten;

    § 6 bestuursvergaderingen voor organisatie en activiteiten van de vereniging en voorbereiden ALV;

    § Meningen, standpunten en gedachtevorming van Mobility onder de aandacht brengen in (digitale) nieuwsberichten, artikelen en bij besprekingen, website en Sociale media;

    § Onderzoeken hoe en op welke manier leden het liefst geïnformeerd worden.

    Mooi waark man.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, dat waren tijden Chris met Tom en Henk en op de achtergrond JP. Maar ook dat is in deze nieuwe tijd van sanering voorbij. Ik zit nu bij RTVeen.nl.
    wim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was weer een spannende week op het wereldtoneel. Bedreigingen tussen Trump en Iran, met als gevolg dat er een vliegtuig is neer geschoten en mensen die er niets mee te maken hadden zijn overleden. Gelukkig koos met name onder druk van de westerse landen om toe te geven dat hun afweergeschut deze ramp had veroorzaakt. Je verbaast je er over wat voor onvolwassen gedrag sommige leiders hebben, zowel van de VS als Iran zijn kant. De olie leveranciers hebben direct maat de olie prijzen sterk verhoogd, zal mij benieuwen wanneer ze weer lager worden. In ieder geval is deze kou eerst weer uit de lucht.Maar helemaal vredig zal het niet worden.

    BeantwoordenVerwijderen