Teller

zondag 31 januari 2021

Week 05 Golden Peerd 31-01-2021

Koud vanmorgen, maar wel droog, dus over het weer niets te klagen.

6 opmerkingen:

  1. Het is koud buiten de deur.. ach zoals m’n gedachten gaan lekker voor de korrelkachel zitten iets wat gesubsidieerd is door onze overheid, maar klopt dit wel?
    Beste lezers,
    Het is nu tijd voor een Eerlijke overheid!
    Weglopen is geen optie: ons land moet eerlijker.
    Eerlijke beloning: Grote bedrijven maken gigantische winsten. De mensen die er hard voor werken, zien hier weinig van terug. De lonen moeten dus omhoog-goed voor de mensen en de economie.
    Eerlijk wonen: Een huis is om te wonen. Niet om beleggers slapend rijk te worden. We pakken woningnood aan met meer betaalbare huizen en lagere huren. Zo wordt wonen weer betaalbaar.

    Zoals jullie missen weten weten van mij dat ik de aktie voor schoenen voor de zorgverleners heb gesteund met m’n oude paardevrachtwagen en dit is gelukt, want de tweede kamer is het eindelijk met ons eens. Onze zorg verdiend meer dan een applaus!
    Eerlijke zorg: We gaan de rekening voor de zorg eerlijk delen. Wij stoppen de marktwerking in de zorg. Het eigen risico schaffen wij af. De ziekenkostenpremies maken wij inkomensafhankelijk. Daar profileren mensen met een lager of middeninkomens van. Omdat een woud aan zorgpolissen en de commerciële zorgverzekeraars de zorg onnodig bureaucratisch en duur maken, willen wij een nationale ZorgFonds. Dat is beter voor iedereen. Ook kunnen tandarts en fysiotherapie dan weer worden vergoed.
    Eerlijke overheid.
    De overheid is er voor de mensen en niet andersom.
    Ach zal ik nog doorgaan….,
    ’k wordt er eerlijk gezegd een beetje muide van….
    Meer mensen naar de voedsel bank…..
    Aantal daklozen verdubbeld….
    Steeds meer miljonairs….
    Nederlands belastingparadijs voor de grote bedrijven….
    Nederlands vermogen het oneerlijkst verdeeld van EU…

    Voor vrijheid, solidariteit en eerlijke kansen voor iedereen! Tegen zakkenvullers en voor vakkenvullers.
    De economie moet er zijn voor de mensen.
    Niet de macht van het grote geld, maar de mensen moeten de toekomst kunnen bepalen!

    Doarom kriegt de S.P. mien stem.

    En zo is’ten echt nait aans!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. in 2020: 42 miljard gespaard door de Nederlanders...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Ceer... Gaat het jou om de mens of gaat het jou om de Nederlander...?

    Vind je dat de nederlandsers meer belasting moeten gaan betalen om de tekorten in Italie weg te werken? ( en daar minimumloon omhoog kan?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ John, het gaat mij om de gehele maatschappij. Ik sluit mij aan bij een basisinkomen voor iedereen die ouder is dan 18 jaar. Iedereen weet het dat het een reeks van onslagen gaat worden als er niet snel een eind komt met de Corona-virussen....

    Zoals ik eerder had geschreven dat het niet eerder afloopt in het jaar 2024. Alles blijft op slot: Vliegverkeer alleen noodzakelijke vluchten, kroegen,
    enz.....

    De grootste meerderheid vaan onze mensen in bijstand?

    Dit mag en kan niet gebeuren m.a.w.?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De weg naar het socialisme is sterk aanwezig in de EU. Kan ook niet anders met zoveel landen uit het Oostblok. Iedereen die deze welvaarsstaat heeft gekend zegt: dit nooit weer. Helaas ook NL verschuift langzaam maar zeker naar deze dictatuur, waar alleen de uitverkoren mensen het voor het zeggen hebben. Zelfs de VVD valt in deze valkuil, we zien dat in l het corona gebeurden. Waar blijft het gezond verstand en de nuchtere volksaard van de Nederlander!

    BeantwoordenVerwijderen