Teller

woensdag 22 juli 2015

22072015

Een ergenis of een belevenis om voor de brug in Zuidbroek te wachten?

6 opmerkingen:

  1. Tja, wat je ook van vind...wachten moet je toch!. Ik vind het nooit erg..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, nee eigenlijk niet. want dan ga je via de A7 en de N33. Want de meest schepen gaan toch naar het AG Wildervankkanaal. Het heeft wel wat die grote boten van 3300 ton en 11.45 breed die zich dan door de brug opening wurmen.Want die slokken de meeste wachttijd op.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We zijn een mobiel volkje en leven met erg veel op een kluitje. Steeds meer merk je dat het wringt hier en daar (agressie op wegen, onbegrip op fietspaden). Veel mensen gedragen zich egoïstisch in het verkeer en kunnen/willen zich niet in een ander verplaatsen.
    De beste manier is, zoals die vriendelijke booteigenaar zegt: altijd vrolijk blijven en naar de ander zwaaien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik reis dagelijks met het openbaar vervoer...maar daar schort ook wel wat aan..in de vakantietijd is de dienstregeling aangepast. Logisch natuurlijk want er zijn minder passagiers. Alleen..als ik nu aankom op station Europapark, dan rijdt de bus net weg..terwijl dat normaal dus niet zo is. Men heeft de tijden met 4 minuten vervroegd..Soms, is er een aardige chauffeur die weet dat er veel passagiers in de trein zitten en die wacht. Dat is dan weer een complimentje waard..Doen we ook altijd in de bus! Maar erg vervelend dat dit niet beter aansluit. Als je met de bus naar Groningen gaat, en de brug in Hoogezand gaat open in de spits voor de plezier vaart, dan denk ik wel eens..tja dat zou eigenlijk niet moeten..want vaak loopt alles vast...Ook in Zuidbroek loopt het snel vol..maar ja..het hoort erbij! Vervelend vind ik het niet hoor...maar soms wel gevaarlijke situaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tijdens de oogst sta ik vaak te wachten voor de brug en meestal zijn het plezierjachten. Tijdens de spits staat de rij wel tot de A7 en op de afrijstrook daarvan. De meneer in de haven deed een goede suggestie. Ergeren is een groot woord maar leuk is anders als je soms lang moet wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tja ergernis is deze brug voor mij echt niet, alleen jammer als je bij de afslag van de A7 moet staan wachten op de plezier jachten :-).

    Persoonlijk vind ik het een leuk gezicht om die bootjes voorbij zie varen, alleen als je spoed hebt is dit dan nog leuk........

    Voorbeeldje: als ik iedere dag naar Zwolle ga ik meestal binnen door via Smilde, want ik vind het leuk om te groeten en je ziet ook prachtige boten, maar op de terug reis wil ik voor 15.00 u. op locatie zijn en lukt dit altijd ?......, nee soms niet omdat er van die mensen zijn die zo nodig het verkeer ophouden met hun luxe jachten.......reken maar eens uit wat dit iedere weggebruiker dit gaat kosten als je op tijd staat..........Vries tig aantal vrachtauto's en andere weggebruikers die hun brood verdienen met hun mobiel 10 á 15 min. zijn zo voorbij......zeg het maar.

    Maar goed in je eigen vrije tijd is het leuk zoals ik boven heb beschreven, maar als je alles optelt kan iedereen zich wel voorstellen wat dit kost.

    BeantwoordenVerwijderen