Teller

zondag 10 december 2017

Week 50 Golden Peerd 10-12-2017

Het ziet er nog niet naar uit op dit moment, maar we schijnen een paar winterse dagen te krijgen met veel sneeuw hoorde ik Harma Boer vanmorgen vertellen op Radio Noord.

9 opmerkingen:

 1. Mogguh lui, Geen quiz ;( en tot nu toe ook geen sneeuw. Maar ik kan wel posten :)
  Wens ieder een mooie zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Probleem met al deze codes is dat ze niet meer serieus genomen worden. Het gebeurt te vaak dat er in het midden van Nederland een kritische weersomstandigheden is, en dan voor het hele land een waarschuwing wordt afgegeven. Dat het verkeer cq vervoer direct plat ligt, heeft meer te maken met een niet volledige moderne elektronische omschakeling van verbindingen. Er zijn diverse landen om ons heen die niet in de stres schieten als het weer eens om slaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1600 km file... Doen we met ons allen.

   Verwijderen
  2. Ach iedereen weet zich vast wel te herinneren wat in dit jaar was gebeurt:
   1979
   Persoonlijk weet ik voor mezelf afstand houden, niet te hard rijden en zorg dat je genoeg profiel op je banden hebt zitten en opletten wat de andere weggebruikers doen! M.a.w.aanpassen dan is je kans het grootst dat je zonder schade ervan af komt.

   Verwijderen
 3. Goedemorgen, het is stil in politiek Midden-Groningen. Ze zullen in het lomrijke gebied van het gemeentehuis in Slochteren toch niet in slaap gevallen zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat ze nu bepalen gaan hoe dat het allemaal geregeld moet worden.... Het Westerkwartier gaat anders daar doen zij nu alles aan om te regelen dat alles in 2019 het perfect gaat lopen...vandaar dat zij hadden gevraagd voor uitstel van 2018 voor de samenvoeging. Er moet nog veel geregeld worden, maar het eind is sinds kort in zicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoals een ieder heeft kunnen lezen is er hard gewerkt en de coalitie van Midden-Groningen is rond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kreeg net een boekje in de bus van Midden-Groningen met de titel: we bouwen aan een nieuwe gemeente. Hopelijk worden we zo stap voor stap op de hoogte gehouden.

   Verwijderen
 6. Op het eerste oog geen commentaar van Appie over het nieuwe college. De partijen die de coalitie vormen hebben ingezien dat een nieuwe gemeente een coalitie nodig heeft die op een brede steun van de politiek en haar inwoners kan rekenen. Nadeel is misschien wel dat de oppositie aan de magere kant is, en naar mijn voorspelling zeker niet sterker gaat worden. Het scherp houden van het college kon er wel eens bij in gaan schieten. Waarom dan Appie hoor ik jullie denken aan een andere kant van de bar? Logisch die gedachte, kom ik op terug, maar denk dat het dit jaar niet meer gaat lukken.

  BeantwoordenVerwijderen