Teller

zondag 17 december 2017

Week 51 Golden Peerd 17-12-2017

Wat mij opviel de afgelopen week waren de verkiezingsadviesjes rond de lantaarnpalen van Leefbaar Midden-Groningen. Een partij met die naam, die niet de eigen rotzooi kan opruimen, geeft weinig vertrouwen. Bij mijn weten was er een partij die aangevraagd had om reclame te maken, de anderen niet. Ik val niet echt over het laatste, maar als de politiek zich al niet aan de regels houdt die men heeft opgesteld voor de burgers, de borden laat staan, waar blijven we dan?

5 opmerkingen:

 1. Als er geen structuur en discipline is dan gaan we naar willekeur. Of te wel de grootste schreeuwers hebben gelijk, en word de eerste stap gezet naar een bananenrepubliek. En wie zit daar nu op te wachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit heet voorbereiden..en als dit niet zo zal gaan kun je zien als Menterwolde......

  Simba

  Ach en wie zal het weten ik hoop op wat voormalige SP leider al gezegd heeft dat de sp een bijzondere grote rol gaat geven in de 2e kamer en ik ga voor Lilian Marijnissen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben de mevrouw van Leefbaar er afgelopen week op aangesproken. Ze zou ze weghalen...vandaag zag ik ze nog steeds staan....als ik haar weer zie zullen we het weer zeggen...en nu ben ik wel benieuwd naar hoe je tegen de veranderingen aankijkt. Ben je positief over de herindeling? Waar moet een burgemeester aan voldoen? Wat verwacht jij van de nieuwe gemeente, de gemeenteraad enz? Ik ben wel benieuwd hoe de persers hier tegenaan kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe ik er tegen aan kijk is niet belangrijk Anja, met 22 van de 33 zetels in de coalitie is alles al in het collegeprogram dicht. Rustige tijd voor de oppositie.

  Sikko van Bruggen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze week hoorde ik op RTV Midden-Groningen een raadslid van de CDA van H/S spreken dat de burger meer zeggenschap moeten hebben. Hij vind dat de burgers verantwoordelijk zijn voor het aangedragen beleid. Dan krijgen we het geen ik in de posting van 17 december om 17'55 uur al aangaf. Hopelijk gebruiken de overige raadsleden beter hun verstand. Want de raad die gekozen is, is verantwoordelijk voor het beleid. Het is onmogelijk omdat bij de burgers neer te leggen!

  BeantwoordenVerwijderen