Teller

zondag 25 november 2018

Week 48 Golden Peerd 25-11-2018

De dagen worden steeds korter, wij gaan al aardig richting Kerst en 2019. Vogels vliegen, maar de tijd sneller.

7 opmerkingen:

  1. Wat is er op deze aardkloot aan de hand? Dat we allen het milieu om zeep willen brengen is bekend. Maar nu er ook nog een gebrek aan zand is om glas en beton te maken is opmerkelijk. Prins Bernard van Lippen Biesterveld, gaf in het verleden al aan dat we moesten stoppen om diepe kuilen te graven om dan het gele zand voor de bouw te bestemmen. Het vond geen weerklank, wat wil je ook de Romeinen bouwden al voor de geboorte van christus met de oervorm van beton. Kortom als het nu gaat om fijnstof, CO2 of zoetwater we hebben altijd wel wat waar we ons zorgen over kunnen maken. Maar laten we ons eens zorgen maken over de wereldmachten die plannen maken om ten strijde te trekken. Nee het duizendjarige vredestijd zoals het in het Nieuwe Testament staat is nog ver weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wim, ik denk niet dat we dat nog zullen meemaken.. soldaatjes die door europa trekken.

    Ook hier: cyberwar zal het zijn. besturing van nutsvoorzieningen, ziekenhuizen, communicatiemiddelen zullen verstoord worden. Het vechten zal plaatsvinden achter de pc.

    Ik weet niet waar de slimste cyber strategen zich bevinden. Ik vermoed niet dat USA/USSR dat zullen zijn.

    Maar ja.. wie ben ik.. ik zit ook maar achter de pc

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze keer geen commentaar van de Sint op de politiek, want je hoort of ziet ze niet. ��

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je bedoelt het kadootje van 28 miljoen voor Midden Groningen?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Na droogte komt er regen, hoe eenvoudig kan het zijn? Ondanks alle hysterie over het milieu gaat de natuur zijn eigen weg. Van deze grootmacht kunnen wij mensen nog wat van leren.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Wim, ben je nu een Trump-fan geworden? Buitenhof gezien? Buma heeft een punt. Moet Nederland groenste jongetje van klas zijn en vervolgens dat er geen industrie meer in NL overblijft?

    We hebben wel verplichting om een leefbare planeet aan ons nageslacht over te dragen. De mens is overal boven gesteld, dus ook beheer natuur. Alles overlaten aan de natuur lijkt mij kort door de bocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. http://sargasso.nl/bossen-onze-krachtigste-high-tech-klimaatoplossing/

    BeantwoordenVerwijderen