Teller

zondag 9 december 2018

Week 49 Golden Peerd 09-12-2018

Hoop water gevallen de laatste dagen, nu weer naar wat kouder weer. Zouden we echt winter krijgen of blijft het kwakkelen?

3 opmerkingen:

  1. Wij zien wel er gebeuren gaat met onze moeder Aarde....

    Iedereen die internet heeft kan bijna alles zien "wat hij/zij geloven wil".

    Ik Krijg iedere zondag een bericht binnen van...De geografische noord- en zuidpool vormen de as waar de aarde om draait. Maar die as is in beweging, en de opwarming van de aarde geeft hem een extra zetje.

    Als het poolijs smelt, stroom het smeltwater in zee, waardoor de gewichtsverdeling op aarde verandert. Hierdoor is sinds 2000 de geografische noordpool met 10 centimeter per jaar in de richting van Europa opgeschoven. Als dat zo doorgaat, komt de noordpool op een dag in Parijs uit. Ach je moet het geloven willen :-).

    Iets waar ik mij meer geïnteresseerd in is zijn de gele hesjes. Zou deze nu nog kleine groepje in de wereld kunnen gaan veranderen wat eigenlijke zin in het rechtvaardigheid is?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is rechtvaardig? In principe zou het betekenen dat je geen onderscheid maakt tussen welgesteld en arm. Helaas zolang de mens hier op aarde aanwezig is blijft het een strijd van onrechtvaardig en rechtvaardigheid. Dit heeft alles te maken met jaloezie, afgunst. Het bang zijn dat de één de andere overheerst. Als we bij het begin beginnen zien we het verschil tussen Abel en Kaïn, met als gevolg doodslag.En zo is het tot nu toe nog altijd met de mensheid gegaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als we bij het begin beginnen zien we het verschil tussen Abel en Kaïn, met als gevolg doodslag.En zo is het tot nu toe nog altijd met de "geloven" gegaan.

      Wat tussen "......." staan gebeurt nog steeds en zolang dit is kan niemand roepen vrede op deze aarde.....

      En zo is't en echt nait aans!

      Verwijderen