Teller

zondag 14 mei 2017

Week 20 Golden Peerd 14-05-2017

De afgelopen dagen is er regen gevallen wat de tuinen goed zal doen, nu de temperaturen ook omhoog gaan. Het voorjaar is eindelijk echt begonnen.

14 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, met de temperatuur gelukkig wel, want de tijd begon te dringen:-).

  En eindelijk mocht de paasvuur gisteren in Siddeburen in de brand gestoken worden.....volgende keer een andere locatie?, want het is niet de eerste keer dat het uitgesteld wordt toch? :-).

  Wat de zangeressen aan gaat zat ik toch niet mis de 11e plaatst...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemiddag, moederdag. De moeder van de Media, Mies Bouwman pleitte er voor om deze dag maar af te schaffen.Ze had het helemaal gehad met brood en thee op bed. Mies maakte een positieve indruk met "het dorp" waar zij geld in zamelde voor de gehandicapten. Het kwam zo overtuigend over dat de meisjes van plezier als slogan 'wij doen vies voor Mies'gebruikten. of het ook omzet verhogend werkte is niet bekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, wie gaat het zeggen voor een nieuwe ronde van dit kabinet? Een linkse en de vvd op oppositie? Ik denk het niet, want dan krijg je splinter partijen dit zou niet goed zijn voor de economie...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Minderheidscabinet Ceer. Op zoek naar meerderheden per onderwerp. Lukt Rutte wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als de SP de goede mensen heeft,waarom doen ze dan niet mee? De ministers van het vorige kabinet blonken uit niet uit in positieve daadkracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. PvdA voor GL. Landsbelang gaat voor partijbelang. Dijsselbloem en Asscher zijn ook meer bestuurders, dan mensen voor de oppositie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Roemer laat zich niet uitkleden. Bij de volgende verkiezingen wordt SP gedecimeerd en wordt GL de grootste. SP als anti EU met 3 pro EU... gaat hem niet worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Asscher schuift niet aan. Hij wil eerst weten waarop geknald is. Zover liggen PvdA en GL niet uit elkaar met migratie dossier.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klaver zijn testosteron is te hoog, hij wil de baas zijn in het kippenhok. Kortom niet geschikt om te regeren. We zien dit ook bij Trump, hun ego staat hun in de weg. Van de andere kant valt Asscher me niet tegen, hij gaat behoedzaam te werk en kijkt uit voor de valkuilen die opgeworpen worden. De CU mist de daadkracht van Arie Slob. Vroeger had je in het oude Israël de oude wijze mannen in de poort zitten, die stonden je dan met raad en daad nabij, helaas ook deze wijze mannen zijn van het toneel verdwenen. We zullen het zelf moeten doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Wim, Klaver is een idealist. Maar daarmee kom je samen (andere ideeen) moeilijk verder mee.

   Kereltje Pechthold heeft heel veel moeite met de CU.

   Misschien dat PvdA aan Europees belang moet denken. Dijsselbloem geen verkeerde op Financien.

   Verwijderen
 10. Paar maand verknoeit maar die waren blijkbaar nodig om de PvdA te laten herstellen van de schrik van de nederlaag. Het wordt nu tijd dat er een regering komt. PvdA zal haar verantwoordelijkheid moeten nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmm volgens bronnen gaat schipper vanavond nog in gesprek met Roemer, als dit maar goed zal gaan.

  Tja een kat kan soms vreemde sprongen maken :-).

  Maar voor de 2e keer weer wakker geworden wat betekend voor mij een behoorlijke lange avond, nacht, ochtend en deel van de middag rit wat mij te wachtenstaat hoe zegt Piet het ook al weer: Oet morge.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En weer is Menterwolde in het nieuws met Stasi achtige praktijken. Dit keer werd Lian Veenstra het slachtoffer. Hopelijk stopt het als we in een nieuwe gemeente zitten. Wat mij het meest stoort is dat deze stalking al zoveel slachtoffers heeft voortgebracht. Ik denk dan mede aan de burgemeesters die het veld moesten ruimen. Otto K. heeft op deze plaats hier ook al vele malen zijn ongenoegen over dit onderwerp uitgesproken. Het doet mij altijd denken aan wat in Oost Europa gangbaar was. Kortom het is in één woord verwerpelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van RTV Noord medewerker Ronald Niemeijer kreeg Lian een bloemetje en liet zich niet verleiden tot een bedenkelijk niveau. Daarmee liet zij zien dat het ook anders kan.

  BeantwoordenVerwijderen