Teller

zondag 21 mei 2017

Week 21 Golden Peerd 21-05-2017

Weer een nieuwe week in het Golden Peerd.

12 opmerkingen:

 1. Goedemiddag. Het zou deze week een zomerse weertype zijn. Persoonlijk heb ik er niets op tegen. Laat het maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou als je nu naar de Antarctica kijkt?...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gisteren naar de documentaire gekeken van de treinkaping in de Punt en de schoolgijzeling in Smilde. Viel mij tegen, als ik de TV uitzendingen van de NOS uit die tijd voor de geest haal, zag ik de straaljagers laag over vliegen en direct daar na de mariniers de trein bestormen. Ook de Groningse politieagent die medicijnen en eten bracht kwam niet in beeld en aan het woord. Wat ook niet aan de orde kwam is dat deze jongeren (voor dat deze kapingen aan de gang waren) het uitgaansleven in Assen terroriseerden.Ook'de dominee'Walter T. die in de trein de gegijzelde mensen bemoedigde en troostte kwam niet in beeld. Of de man uit Hoogezand die buiten de trein als een hond doodgeschoten werd door de gijzelnemers.
  Jammer dat de diepgang van dit alles wat onbelicht bleef. Als slot: wie wind zaait zal storm oogsten, dat ging ook in dit geval op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. k'Heb het vanmorgen nog eens weer terug gekeken, zie het nu wat genuanceerder, hoewel ik gemengde gevoelens heb bij dit onderwerp.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Otto weer ouderwets op dreef. Nu Oldambt... Overal hetzelfde... Groningen heeft dictatuur nodig. Wie kent er een dictator die geschikt is?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. John, waar gaat het over en waar kan ik het zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen, vroeg van bedje af en geniet hier van de warmte pffff....+28 gr.

  https://ottoknot.wordpress.com/2017/05/24/oldambt-gaat-naar-de-filistijnen-of-kan-het-nog-donkerder-dan-de-nacht-van-winschoten-ja/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een herkenbaar verhaal van Otto. Deze situaties komen in aller gelegenheden voor.Voor wat hoort wat, ouwe jongens krentenbrood.

  BeantwoordenVerwijderen