Teller

zondag 11 juni 2017

Week 24 Golden Peerd 11-06-2017

Week 24, t joar is aal weer goud op glee.

7 opmerkingen:

 1. Inderdaad Appie, konden we de geschiedenis maar wat bij sturen. Helaas ontbreekt het niet aan goede wil, maar wel aan kracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemiddag, tja de vakantie zit voor m'n gevoel er al lang weer op....een verschrikkelijke terug reis vanaf de Pyreneeën tot aan Maastricht stortregen, onweer en ga zo maar door..., maar goed ik had de auto voor een arbeider de je nooit in de steek laat:-).

  Vorige en deze week weer aan het plakken geweest met steenstrips om alles er een beetje gezelligger uit te laten zien, tussen door een vergadering van de Wsw adviesraad en zoals vandaag naar het gemeentehuis te Marum voor een overleg samen met cmostamm...(sinds maart zijn er van iedere gemeente 1 voorzitter van wmo en 1 lid van de wmo samen met 1 onafhankelijke voorzitter van de Wsw-adviesraad en 1 lid.)

  Trouwens in ben een beetje benieuwt hoe dat het gaat bij jullie gemeente's bij het over gaan naar Midden Groningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemiddag, en weer staan de mensen die ons land willen besturen met de handen in het haar. Het lijkt wel een kleuterklasje van de lagere school. En zeker als het tot je doordrenkt dat deze mensen afgestudeerd zijn, en beter moesten weten. De twee dwarsliggers van Groen Links een D66 kraaien hun hoogste lied, zij willen bepalen wie aan hun regering deelneemt of niet. Het begint op een doorgaande reformatie te lijken, voor de niet ingewijden, die is ook eindeloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mogguh lui!

  Mijn jaar is herstart na anderhalve week Ierland: Hoop nieuwe dingen ook, waaronder hopelijk weer een eigen radio-uitzending, D66 Midden-Groningen (Numero laatste op de lijst, rustig beginnen), het VVV en dan een wat meer (inter-)nationaal project. Als alles doorgaat zoals ik hoop wordt het een druk jaartje, veel volvo kilometers en veel plezier.

  (En wat avond rust voor mevrouw Pé, die gek wordt van mijn mannen-programma's over achtervolgende politie, goudzoekers en wat dies meer zij.)

  Maar deze week is nog een deel van de vakantieweek, hoewel: Maandag om 23 uur reden we weg van Schiphol, en dinsdag om 11 uur zat ik in de trein langs Schiphol, op weg naar Den Haag. Dinsdagavond was ik dus wel gaar als een klontje :)
  Mazzelmoj dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kim is nog steeds down under, hoopt op een visum en weet langzamerhand als geen ander hoe erg het is dat je eigenlijk niet verder kunt gaan met wat je wilt omdat je wacht op een stukje papier. het heeft haar 1300 dollar gekost, haar werkgever heeft een dergelijk bedrag betaald en een inkomensgarantie voor de twee jaar van het visum maar het is allerminst zeker of zij er doorheen komt. En voor het bedrijf zou het een probleem opleveren want ze doet haar werk meer dan goed. (OK< dit was de trotse vader!)

  Daarom vind ik het mooi dat ze oog heeft (al jaren trouwens!) voor de noden van anderen en wil ik jullie vragen haar aktie te steunen.

  Meer info op https://actforpeace.rationchallenge.org.au/fundraisers/kimelverding

  Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allen weer bekomen van het speeddate bezoek van Mark Rutte. Ook Mark kan niet zonder problemen het water in wijn doen veranderen,hoewel de wetenschap niet stil heeft gestaan. Punt is: het aardgasveld en de knip zijn bijna leeg, wat overblijft zijn loze beloftes die niet waar gemaakt kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Domme actie van Rutte. Als hij nu wat te bieden had...

  BeantwoordenVerwijderen