Teller

zondag 25 juni 2017

Week 26 Golden Peerd 25-06-2017

De langste dag hebben we weer gehad, de dagen worden weer korter. Benieuwd wat ons de komende week gaat brengen hier aan de toog.De kabinetsformatie zal vast deze week ook wel langs komen. Vraag mij af of het slecht voor het land is dat er een tijdje geen nieuw kabinet is. Persoonlijk denk ik van niet, maar wellicht denkt niet iedereen daar gelijk over.

7 opmerkingen:

 1. Het is jammer dat onze nieuwsgaring steeds meer een politiek tintje krijgt. Neem nu de NOS, waarin de wetenschap het ontraad om met de CU te regeren. Dit om dat een ziekenhuis in Maastricht zo graag de DNA wil manipuleren. Er is al geen geld voor de dure medicijnen die mensen nodig hebben, laat staan dat ze op grote schaal de DNA van de ongeboren gaan manipuleren, om zo de ziekten er uit te halen en de goede synogromen te plaatsen. Het is toch het gekozen regering die daar over gaat? Er is een vreemde wind gaan waaien in het eens zo democratisch Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Wim, iedereen mag toch een mening hebben. Je moet eens weten wat de lobbyisten allemaal uitvreten.

  In centrum van de macht zijn de verleidingen het grootst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gerrit Zalm neemt nu het stuur over van het nieuw te vormen kabinet. Zal hij voor D66 welkom zijn als christenen? We zullen het deze week zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedenavond, tja ik had t'spultje weer een een beetje in de war...ik zou gisteren iets gaan zeggen, maar volgens m'n weten een tig keer geprobeerd iets toe te sturen helaas pindakaas zal ik zeggen.....en dit alleen door de browser te gaan wissen.....

  Gelukkig doet hij t'weer en morgen m'n next :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen, ben gisteren in een stromende regen naar het theaterspektakel 'Het Pauperparadijs' geweest in Veenhuizen, nadat ik het boek 'Het Pauperparadijs' gelezen had. Geweldig wat hier gespeeld wordt! Ondanks de stromende regen wordt hier een theater gebracht die zijn weer ga niet kent. Alles liep vlekkeloos, daarbij was het open plein waar het gespeeld werd kletsnat, wat in dit geval het spel ondersteunde. Kortom ik kan het u aanbevelen om zolang het nog kan dit schouwspel te bekijken. Temeer om dat dit het 2 jaar is dat het spel ondanks verzet van 2 buren gespeeld wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom deze aandacht voor dit Pauperparadijs vraagt u zich misschien af. Wel in mijn jeugd had je ook kansloze mensen die in de zomer zich nog wel konden redden. Maar als de herfst en de winter er aan kwamen, zorgden deze mensen door een klein vergrijp dat ze in Veenhuizen de winter konden door brengen. Een bekend geval is Lode Bok en Jan Neuze uit H/S, ook zij zorgden er wel voor dat indien mogelijk ze in het vangnet van Veenhuizen terecht kwamen.Juist dit theaterstuk verteld hoe dit opvanghuis tot stand is gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen