Teller

zondag 13 augustus 2017

Week 33 Golden Peerd 13-08-2017

Het weer valt nog niet mee deze vakantieperiode, maar wie weet wordt het morgen beter. Misschien vandaag al, als het niet tegenzit.

5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, hopelijk wel! Want we zitten in een renovatie en kunnen eigenlijk geen regen of hoge temperturen gebruiken. Helaas kan het weer kan een storende factor zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klavertje vier onder leiding van Zalm staat weer onder druk. Er zou gelekt zijn! Deze formatie had al weinig kansen, ben benieuwd wat er nu weer uit de hoge hoed te voor schijn komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan het niet laten, nog eventjes weer over de samenstelling van onze regering. Staat Zalm nu voor een kleuterklasje of zijn dit mensen die ons land voor 4 jaar willen regeren. Als ik ze zie op de TV, dan mogen ze van mij de stekker er vandaag nog uit trekken. Deze mensen zijn niet geschikt om dit land te regeren, bij de minste tegenslag zitten ze te pruilen. Dit kan toch niet waar zijn, dat ze straks op hoog diplomatieke niveau ons land gaan verdedigen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan me niet voorstellen dat deze 4 partijen tot een akkoord kunnen komen. Of D66 moet veel water bij de wijn doen naar de CU, of de CU moet veel van zijn ethische kwesties laten varen. Dus ik zeg: kappen ermee en maak er een minderheidskabinet van. Als je n.l. met goede voorstellen komt, zal dat in de kamer zeker weten een meerderheid krijgen.

  Sikko van Bruggen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als de CU hun ethische kwesties laat varen, verliezen ze hun achterban. Het is namelijk een deel van het fundament waar op ze staan! De CU kan in deze zaak alleen maar een remmende factor zijn.Persoonlijk ben ik er faliekant tegen dat de wetenschappers in het DNA aan het rommelen gaan. Voorbeeld is de nazi tijd waar ze ook hun mens wilden creëren die als voorbeeld moest dienen. Wat er van terecht gekomen is lieten ze enige tijd geleden in een documentaire zien. Het waren geen krachtige blonde personen geworden met blauwe ogen, nee ze waren fysieke zwakkelingen geworden die het leven niet aankonden. Bezint eer ge begint!

  BeantwoordenVerwijderen