Teller

zondag 20 augustus 2017

Week 34 Golden Peerd 20-08-2017

Dik augustus, maar het weer heeft meer van de herfst. De berichten voor de komende week zijn beter, dus nog even doorbijten. Zag dat Mariët Bosman uit Sappemeer (ex van onze voormalig BM) lijsttrekker is geworden voor Groenlinks de komende gemeenteraadsverkiezingen.

5 opmerkingen:

 1. Ex van Appie, dat muit mie!
  Het zijn roerige tijden: persoonlijk vraag me af wat J.B. Hilterman van de wereld vandaag gezegd zou hebben. Alles is in rep en roer, overheden die nauwelijks hun beleid kunnen uitvoering en ze spreken een taal die in de koude oorlog gewoon was. Je maakt je zorgen of de de democratie op zijn laatste benen loopt, hopelijk gaat het gezond verstand zege vieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach Wim...volgens mie valt 't allmeoal wel wel mit 't is geven of nemen toch?

  En zo is't altied goan en 't zal altied wel zo blieven...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemiddag. ik had verwacht dat Zalm we luidkeels zou roepen: Eureka, we zijn er uit! Niets is minder waar,hooguit maandag horen we het nieuws. Geef de deze nieuwe formatie veel kansen? Nee, zolang het over bijzaken gaat schiet het niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schiet sowieso niet op met de VVD en 2 Christelijke partijen in een kabinet. We gaan weer naar de pijpen dansen van de god aanbidders. Beperkte openstelling van winkels op zondag, geen mogelijkheid voor beëindigen van voltooid leven enz . En dat terwijl christenen in de minderheid zijn in Nederland .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. VB, als de navolgers van Ismael de macht krijgen zul je nog met veel heimwee en spijt terug denken aan die tijd toen de christelijk normen en waarden nog hoog in het vaandel stonden. Want dat die navolgers van de oudste zoon van Abraham Europa willen veroveren staat vast!, maak je borst maar nat!

  BeantwoordenVerwijderen