Teller

zondag 6 augustus 2017

Week 32 Golden Peerd 06-08-2017

Het is rustig in Menterwolde, goed te merken dat het vakantietijd is. Mooie van deze kroeg is dat je die vanuit waar dan ook binnen kunt stappen, en dus ook kunt openen.

7 opmerkingen:

 1. Goedemorgen. Wens iedereen die vakantie heeft een fijne vakantie.... Wij vieren het in het mooie, rustige Menterwolde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, tja vakantietijd heb ik alweer een paar maandjes terug gevierd :-) in het zuiden van de EU, meestal vertrekken wij medio Mei alles staat in bloei, niet te hoge temperaturen, rustig in het zwembad of strand(soms helemaal alleen) en ik vind het mooi om geen nummer te zijn. Als wij samen terug liepen van het strand of zwembad hoefde ik met 2 vingers in de lucht aan te duiden, iets wat voor de bediening betekende 2 Half liter bier en 1 broodje shoarma :-) en herfst? nee hier bedank ik ook voor. week voor of een week daarna .

  Dit betekend voor mij sociaal en geen nummer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemiddag, lekker rustig Chris. Hoewel aan de bomen te zien was het wel vroeg in de tijd. Probleem vind ik altijd de taal, je niet kunnen uiten wat je wil of niet wil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt mee Wim, laatste keer dat wij in Spanje geweest waren spreken zij mijn 2e moedertaal Duits en voor 2 jaartjes terug moet je echt geen Duits gaan spreken in Italy dan verstaan zij je echt niet:-(..., maar Engels kunnen zij verstaan bijna overal.( en ikke niet of ik wil het niet)

   Ach ik zeg valt wel tou doe kist ook een beetje met gebarentaal duidelijk maken toch? Tja als ze een beetje voor mij vreemde taal begin ik in Grunegs terug te proaten natuurlijk Hé jong domme kalf begripst mie nait? ikke die ook nait en wel met een glimlach stel je voor dat zij uit groningen komen :-).

   Verwijderen
 4. 'We moeten die verhuftering tegengaan'

  Hier ben ik het uiteraard mee eens, zo had ik voor een jaar 8 ook terug ook een situatie mee gemaakt met z'n agressieveling een bekende man lag bloedend gezicht op straat tegen over ons, ik zeg is er 112 gebeld? hoorde ik ja hoor Chris ik heb gebeld dus ga gehurkt naast de slachtoffer zitten en stel hem gerust en in één keer kreeg ik een duw en wordt gezegd die man is dronken en toen gingen m'n nek haren recht omhoog staan wij werden gescheiden door andere kerels en ik kon weer verder gaan om hem te kalmeren gelukkig kwam niet veel later de ambulance en de politie. De politie hebben zich bij mij aangesloten over dit onderwerp, want voor een paar maand eerder had deze man ook een herseninfarct gehad....en met een bloedende gezicht weet nooit wat er mis met deze man is en werd uiteraard vervoerd naar het U.M.C.G. en hij heeft het overleefd maar hoeveel mensen redden dit niet.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het is echt komkommertijd, of D66 en de CU hier nog veranderingen gaan inbrengen? Dacht het niet! Hoewel D66 beter met GroenLinks de strijd kan aan gaan. Pechhold wil alleen maar een doorgaande reformatie en de kapitein zijn van het zinkende schip. Een voorbeeld: wat moet je met hoog opgeleide mensen die geen baan kunnen krijgen? Terwijl de werkers die met hun handen iets creëren niet te vinden zijn? Wie repareert je waterleiding of de goten? Waar is de storingsmonteur met zijn gouden handen?

  BeantwoordenVerwijderen