Teller

donderdag 5 juni 2014

05062014

Ceer laat ons steeds weten hoe ver hij is met de verbouwing van hun woning in Leek. Eergisteren ging het oude glas eruit, en nieuw glas werd geplaatst. Een hele klus, maar niet voor Chris en zijn hulptroepen. En ook nog tijd voor een selfie, dat zijn de echten!


7 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,mooi man! Chris waar haal je de energie vandaan, of is het dank zij je positieve instelling.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi werk! Veel plezier met het afbouwen!
    En voor iedereen natuurlijk: Mazzelmoj!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen, gelukkig zitten de ramen/roosters met glaslatten erin de grootste raam was geen eitje om deze eruit te halen, want m'n vrouwtje moest er aan te pas komen om hem eruit halen en aan de kant te schuiven later van de avond hebben wij hem met 3 man sterk achter in onze tuin gezet voor de nog te bouwen voliere.

    Deze energie krijg ik door s'ochtens vroeg te gaan mediteren en hier krijg ik de positieve instelling van :-) . ( Dit doe ik al jaren )

    Vandaag heb ik m'n programma staan: 2 kozijnen voor de 2e keer in grondverf zetten, deur scharnieren frezen en voor de 2e keer lakken.

    Vanmiddag oude glas loshalen en misschien de zij kozijn eruit en nieuwe erin.

    Morgen slaapkamer kozijn eruit onderste muur weg slaan en nieuwe kozijn met deur erin.

    Zaterdag even 160 tegels van .40x60 ophalen uit Surhuisterveen.........en als het een beetje mee zit Oostwold voor +- 52 z.g.a.n. spoorbielzen ja eerst even kijken,want ik geloof niet dat ik dan nog genoeg energie over heb om deze jonnie's op te halen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat denk ik ook niet Chris, als je 52 spoorbielzen in de handen hebt gehad is het lampje wel uit. succes toe gewenst met deze hele klus. Doet me denken aan de tijd dat ik nog veel bij de weg zat,kwam dan nog weleens Bok Niehove tegen met een vracht spoorbiels, Je zag ze van verre aankomen, een zwarte walm uit de uitlaten van de MAN gaf al aan dat ze zwaar beladen met "spoorbielsen" 'die vol met olie houden stoffen zaten' beladen waren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Chris, mooi werk man... succes verder...

    BeantwoordenVerwijderen