Teller

zaterdag 28 juni 2014

28062014

Vandaag is de TT in Assen. Gaan er nog Peerders heen? Ik niet, heb weinig met de motorsport, maar gun ieder zijn plezier. Is natuurlijk wel een evenement van formaat, dat voor veel hotelboekingen zorgt in de gehele regio. Ook in Menterwolde.

4 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, de ontwikkeling in de techniek boeit mee altijd. En zeker de mechanische sporten hebben mijn aandacht.In de 60tige jaren gingen we altijd naar de TT, helaas toen het publiek met bierflesje gooiden op het circuit, was voor mij de aardigheid er af.Sindsdien kijk ik alleen naar de samenvatting op de TV.
    (dit heb ik ook met voetbal, gooien de mensen rommel op het veld dan is voor mij de aardigheid er af.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, nee ik ga niet naar de tt, ik moet als er niets tussen komt de vloer stortten van w.c., badkamer en de bijkeuken een vloertje van +- 12 cm.totaal 5x3 m1......, gistermiddag en deel van de avond gedeelte van de betonvloer eruit geslagen voor de riolering deze w.c. en het is nu aangesloten en nu hopen dat wij geen problemen krijgen met verstoppingen........, maar ik zeg altijd 'k heb hem zelf aangesloten toch? :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo de vloer ligt erin....

    Even terug komen op de tt, vroeger samen met m'n vader een paar keer geweest een leuke happening dat klopt, maar zoals Wim het zegt klopt dat met hoofdzaak s' nachts veel mot is....

    Donderdag en Vrijdag licht het op mijn route te rijden naar Zwolle via de A 28 heel veel leuke motoren langs zien gaan...nee niet zij mij inhaalden de heenreis kwamen zij in op en op de terugreis ging ik hun voorbij :-).

    Nee deze mensen hielden zich keurig aan de snelheid voor zover ik heb gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben weer terug. Dagje "beunen" als Elvie verhuisbedrijf voor Dochters :) PappaTax is toch wat makkelijker, ik voel lichaamsonderdelen die ik niet zo nodig hoef te voelen :)

    Tijdens het laden genoten van kleurrijk Nederland: Lachende mensen die genoten van de zon en elkaar. Je voelt je dan toch een beetje op vakantie als je daar in het zonnetje een aanhangertje laadt. Afronden met een rondje monument op de Afsluitdijk, voetbal en dan zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    BeantwoordenVerwijderen