Teller

zondag 26 maart 2017

Week 13 Golden Peerd 26-03-2017

Het is weer zomertijd, maar voor Appie hoeft die flauwekul niet. Mijn hele ritme weer in de war, en waarvoor vraag ik mij af.

12 opmerkingen:

 1. Tja de zomertijd, het werd ingesteld om energie te besparen.Maar of het doel ook bereikt is? Nu jaren later na de invoering hebben we andere kanalen om te besparen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach ja wat moet ik ervan zeggen..alles heeft zijn voor's en zijn tegen's.

  Ik hoop dat net als voorgaande jaren er snel aan gewent ben, want vanmorgen werd ik tegen 6.30.u. wakker een half uurtje later en ik denk morgen gewoon weer even voor 6 uur :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. in zonnetijd is het hier nu dik anderhalf uur vroeger dan het nu is...,
  maar we leven nu eenmaal in de verkeerde tijdzone, seizoenstijd en tijd tegelijk...,
  dus is alles normaal...,
  maar niets op tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dan slaat het weer om. en krijgt de aarde zijn onmisbare vloeistof toe gediend. Het bizarre is dat en op enige plaatsen in Nederland een verordening is ingesteld om geen open vuur te gebruiken, wegens droogte en brand gevaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 2 derde van de Nederlanders zijn pessimist over de toekomst van het land. of dit de oplossing is? We laten een van de woordvoerders van de EU aan het woord met:‘Als we deze kernproblemen niet oplossen, zullen de komende tien jaar tien, twintig of zelfs dertig miljoen migranten naar de EU komen.’ Om dit te voorkomen zou de EU miljarden moeten investeren in het Afrikaanse continent. Aldus het blad Elzevier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De dag heeft genoeg aan zichzelf Wim. Geen zorgen voor morgen maken.

   Verwijderen
 6. Het is weer weekend en wat voor weekend....straks even bij de buren op visite beetje oudere mensen, maar hier geniet ik van met de verhalen van vroeger :-).Morgen niet uitslapen, want ik moet op tijd zijn in Driebergen voor de landelijke Wswraad...als ik tegen de avond thuis ben direct door naar M'dam voor een feestje van m'n oudste zoon en zijn vriendin samen afgelopen maand jarig geweest. zondagmorgen verder met m'n steentjes plakken van een muurtje van 13m1 lang....s'avonds een wijntje neer zetten, want ik denk dat even lekker ga relaxten in bad met bubbels en met allerlei kleuren verlichting en dan is de weekend weer om.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen, zijn we met zijn allen blij dat de straat er weer keurig netjes bij ligt, beginnen ze weer met stront te rijden. De wegwerkers zijn nauwelijks vertrokken en zitten we straks weer in shit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geeft Appie ons een week de vrije hand om met elkaar op dit forum te rollebollen,reageert er bijna niemand. Een gemiste kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Wim. Heb jij een beter alternatief dan het Winschoterdiep om de gewassen te bemesten om langs te gaan om bij de percelen te komen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Willem, maar je moet er maar wonen! Ook de huidige wethouder bevestigde dat de beschoeiing aan het kanaal onder de maat is, en de reparatie aan de weg een tijdelijke oplossing is. Het is de frustratie Willem waar wij als bewoners van het Winschoterdiep te maken hebben. Want er is niemand waar wij de schade aan huis een haard kunnen verhalen.

   Verwijderen