Teller

zondag 2 april 2017

Week 14 Golden Peerd 02-04-2017

Gisteren was het de eerste van April, de dag dat er grappen worden gemaakt. In het verleden had het Golden Peerd ook wel eens een grap. Een vliegtuigbom onder het nieuwe huis van Tepper was er zo eentje. De internetpagina van het DvhN nagemaakt en het adres en bericht gelinkt tijdens de dagopening. Maar het heden is niet het verleden, alles is aan verandering onderhevig. Nu alleen nog een opening op de zondag, want de meeste klanten schijnen zich te vermaken met Facebook, Twitter, Whats App en weet ik al wat niet meer. Kan mij amper meer voorstellen dat er tien jaar iedere dag weer een opening van de kroeg was. Hectische tijden waren het in Menterwolde. Het heeft mij als uitbater ook veel geleerd, zeker op het gebied van mensenkennis. Wellicht over het laatste meer op een later tijdstip dit jaar. Wens een ieder een mooie zondag toe, en een dito week.

7 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, ik kan het niet laten Appie. je noemde :Het heeft mij als uitbater ook veel geleerd, zeker op het gebied van mensenkennis. Als kroegbaas leerje je klanten vaak eenzijdig kennen, de diepgang ontbreekt meestal. Ben in ieder geval nieuwsgierig naar de uitkomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na de vakantie zal het wel weer drukker worden op "Peerd " .
  zal de politiek weer van zich laten horen.
  November gemeente verkiezingen.
  Heel benieuwd wat het gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nieuwe riolering W.A. Scholtensweg, ben benieuwd of de betonplaten na de operatie er ook weer inkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoewel Appie deze bestrating onderhouds-arm is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog onderhoudsarmer zijn bomen op de weg. Daarmee spaar je ook verkeersremmende maatregelen uit. Bovendien zal de verkeersoverlast op het Westeind drastisch afnemen.

   Verwijderen
  2. Het resultaat Frans zien we in midden Afrika. Vruchtbare grond en geen infrastructuur, met als resultaat een arm land waar de vruchten van het land als ze op de markt aankomen gekneusd en beschadigd zijn.

   Verwijderen