Teller

zondag 23 april 2017

Week 17 Golden Peerd 23-04-2017

De week begint wat koeltjes en met buien. Misschien wordt het later in de week beter.

12 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, de deskundigen voorspellen ons een koude maand mei. Dat niet bevorderlijk is voor de fruittelers is duidelijk. Want ook de beestjes die zorgen voor de bevruchting van de bloesems houden niet van koude. En zo is er altijd wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, hier ga ik wel vanuit dat het weer zo rond de 20 gr. zal worden :-), maar als je Harma hoort dan moet er nog meer regen vallen:-(.

  Eind vorig jaar een gesprekje gevoerd met een nicht van m'n vrouwtje haar moeder graf stond bijna op omvallen zo verschrikkelijk scheef naar achteren.

  Afgelopen week er mee bezig geweest en staat er nu weer bij als nieuw tot 3 keer toe was hij recht gezet door andere mensen toen ik aan het graven was werd het mij duidelijk...tja een beetje klei onder gooien kan iedereen....Ik zeg nee hoor dit is de laatste keer dat hij gaat verzakken, want 2 balken met 4 gaten geboord van 1 m1. diep en volgestort met beton.

  Gisteren een belletje gedaan en je wilt niet weten hoe blij dat deze gepensioneerden nu zijn!

  Straks de auto leeg gooien, want hij ligt vol met takken van meer dan 5 cm....en de bodem ligt weer vol met dat rottige klei...Tja dit krijg als je een belofte maakt even op zondagmiddag naar Zoutkamp voor een paar kibbelingen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ceer, kun je Simba dat bot ook weer afpakken of moet je dan naar de dokter?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wel en zoals ik het weet heeft een hond maar 1 baas, want als er meerdere mensen denken dat zij allemaal de baas over 1 hond zijn denk ik dat het niet goed komt. Nee als ik mijn stem een beetje ga verheffen dan luistert hij en als m'n vrouwtje het doet sta ik er niet gerand voor dat Simba gaat luisteren m.b.t. tot de bot.

   Maar het blijft een dier hij heeft in het verleden 3 keer tegen mij gegromd en dan moet je er direct bovenop gaan zitten, want anders loopt letterlijk over je heen.

   Verwijderen
 4. Goedemorgen, van morgenvroeg las ik dit artikel van m'n oom Egbert over de nam:

  waarde_van_de_nam_is_een_lachertje.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. waarderegeling hoort het te zijn, maar toch nog een beetje vroeg......:-).

   Verwijderen
 5. Zijn de in onze gemeente Menterwolde ook lintjes uit gereikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wim, Mebus Lolkema is geridderd voor zijn inzet bij De Broeckhof, Avondzon en De Rotonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen, misschien hebben jullie het al gedaan met bijzondere trekking van de staatsloterij wie het nog niet gedaan heeft kan het via deze link het doen tot 20 mei:

  Gratis!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee Ceer, ik ben op vrijdag de 13 geboren. Dan weet je dat dit niet voor me is weggelegd. (smile)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat kan Wim, maar m'n vrouwtje denkt er anders over m'n vrouwtje is weliswaar op de 13 geboren en dit was op een donderdag. ik wil niet veel zeggen, maar zij heeft meestal geluk met spelen van de staatsloterij....zij wil altijd een cijfer die eindigt op 13.....en ik niet ik zeg op 99, omdat ik heb gedroomd....en zoals iedereen het weet dromen zijn bedrog......Ik zal nooit rijk worden en dit hoeft ook niet als je maar gelukkig bent!

   :-).

   Verwijderen