Teller

zondag 9 april 2017

Week 15 Golden Peerd 09-04-2017

Weer een nieuwe week, ook in het Golden Peerd.

7 opmerkingen:

 1. Goedemiddag, Appie weet dat de tijd vliegt maar zo hard?...week 25 dat zou betekenen dat onze vakantie er al op zou zitten.....:-(.

  Maar goed zoals ik in elkaar zit zeg ik tegen m'n vrouwtje kunnen wij vanmiddag jou auto mooi gebruik maken van de cabriolet en wat kreeg ik te horen nee hoor dan raakt m'n haar in de war....en zoals ik de mijne ervan denk kunnen we toch maar beter ruilen:-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heeft er alles mee te maken hoeveel haar je nog op je hoofd hebt Ceer. Hoewel het is nu tijd om te genieten van dit weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ceer, een tikfoutje van mij. Dank voor je opmerkzaamheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je het nieuws een beetje volgt dan raakje de weg kwijt. Ook nu gaat Zweden ons voor om orde op zaken te stellen. Of het navolging verdient, zal mogelijk na enige tijd blijken. Zo doorgaan is ook geen optie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mogguh lui.

  Gisteren waren mevrouw P en ik in het Kielzog, met een bevriend echtpaar, om van de show van Bert Visscher te genieten. Voeten doen nog zeer maar mén, wat heb ik genoten. Volgens mij heeft die mafkees een nieuwe genre uitgevonden: BigBluesFunkyDisco Geweldig!

  Zal het Peerd met Pasen verrijzen? Veel dingen komen terug deze dagen :)

  Wens eenieder een prachtig weekend, voor Siko een stofmasker tegen het fijnPaasstof en de rest: Mazzelmooojjj

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doet me denken JP aan een vriend van mij die in Griekenland vertoeft, hij schrijft:Hier in het dorp was een processie waarbij een afbeelding van de gestorven Jezus naar de zee werd gedragen. Het hele dorp liep mee met kaarsen in de hand. Daar stapten ze in het water als beeld van de begrafenis. Er werd gezongen en de kaarsen werden gedoofd. Morgen kom ik in Athene waar ik 's nachts de opstanding ga vieren. ik zie het al voor , met zijn allen het Peerd naar de water in het Botjeszandgat te dragen om dan te verijzen als het Peerd in een nieuwe jasje.
  Hoe het dan gaat met Pinksteren? Dat zit nog in het aardenvat. (smile)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja Wim, je kent het gezegde: Je kunt een paard naar het water brengen maar niet laten drinken. Door mij dan aangevuld met: En als je 'm dan in het water gooit verzuipt het en vergiftigt het datzelfde water..
  Pinksteren, het moment dat de wijsheid werd verdeeld. Tja, dat was dan ver voor de opkomst van de social media! Nu is de wijsheid verder te zoeken dan ooit, en de enige vlammetjes die je ziet op een bijeenkomst zijn slecht voor je lijn en niet te pruimen....

  Mazzelsendemooijs!

  BeantwoordenVerwijderen