Teller

zondag 30 juli 2017

Week 31 Golden Peerd 30-07-2017

De eerste dag van weer een nieuwe week in het Golden Peerd.

7 opmerkingen:

 1. Ik bewonder je doorzettingsvermogen Appie. Van elke dag naar een keer in de week openen. En dat voor de spreekwoordelijke " man en een paardekop" . Ik kan me nog tijden herinneren waarbij 40 reacties op een dag te lezen waren. Ik wens een ieder een fijne week toe , werkend of vakantie vierend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. VB, kleine moeite om één keer in de week de kroeg te openen. Vroeger iedere dag met een zondagse quiz zat er wat meer werk in. Op een gegeven moment is het een kunstje geworden, en ging er amper een minuut in de opening zitten. Ik heb mijn plezier eraan gehad, ook een hoop geleerd, en mensenkennis opgedaan. Meer dan ik ooit had kunnen bevroeden, helaas niet altijd in positieve zin.
  Er komen overigens iedere dag veel meer mensen om het hoekje kijken,dan er aan de toog plaats nemen. Dat is de reden dat ik de kroeg nog niet definitief heb gesloten. Tijd zit er niet in, en het is best een stap(je) om je eigen creatie definitief de nek om te draaien waar je toch veel plezier aan hebt gehad de laatste 11 jaar. Natuurlijk zaten er ook negatieve aspecten aan, maar die wegen niet op tegen het positieve.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mis toch zo nu dan best wel de discussie hier, altijd op het scherpst gevoerd. En de meeste peerders heb ik in de loop van de tijd ook persoonlijk leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Appie, wat is mensenkennis? Soms verwonder je over wat iemand in zijn mars heeft en aan de andere kant komen verwachtingen ook niet altijd uit. Persoonlijk houd ik van kordate mensen die zeggen wat ze denken. Daar kom je het verste mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemiddag, tja aangezien dat ik mss wel iets teveel eieren eet schrok ik van morgenvroeg een artikel las over de stof Fipronil... dus het eerste toen thuis kwam gelijk kijken of de nummers overeen kwamen...phoe gelukkig niet!
  Hieronder kun je de nummers controleren:

  Eicode van eieren met acuut gevaar voor de volksgezondheid
  X-NL-40155XX

  Eicode van eieren met te hoog fipronil-gehalte voor kinderen
  X-NL-41679XX
  X-NL-42071XX
  X-NL-42659XX
  X-NL-42766XX
  X-NL-43113XX
  X-NL-43326XX
  X-NL-43514XX
  X-NL-43640XX
  X-NL-43835XX
  X-NL-43879XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. als er meer worden gevonden kun hieronder zien:

   niet_eten

   Verwijderen
 6. We hadden vroeger bij ons thuis bloedluis bij de kippen. Dan kwam Jan Sprang er even bij en die had wel een middel om de kip van dit ongemak te verlossen. We hebben er nooit geen ongemak van ondervonden,en de kip die legde zijn eieren maar door. Totdat hij in de soep pot belande.

  BeantwoordenVerwijderen