Teller

zondag 11 maart 2018

Week 11 Golden Peerd 11-03-2018

Week 11 van 2018, wat zal deze weer gaan brengen? Geen idee, afwachten maar.

10 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, voor als nog regen. Hopelijk hebben de weergoden ook enige weken droogte in geplant.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Denk je, we gaan zomaar de zomer in. Helaas krijgen we weer bezoek van een Russische beertje. Dus de schaatsen nog niet opbergen maar wel scherp houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk wel jammer dat er in onze gemeente geen verkiezing is, want anders konden we de Kerkstraat vanaf de brug naar de rotonde als verkiezingspunt nemen. Want als fietser heb je wel een beschermengel nodig. De reden is dat naast het asfalt een strook stenen liggen die bedoelt zijn voor de fietsers. Helaas zijn de stenen hier en daar verzakt en wordt de rand van het naast gelegen asfalt zo hoog dat de fietser wel op de rijbaan zijn weg moet vervolgen. En juist dat werkt een gevaarlijke situatie in de hand.Ik nodig het college dat ook uit om dit eens per fiets te ondernemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Midden op de weg rijden Wim, ze rijden je niet van de sokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wim, dat strookje stenen is de goot! De fietsers horen op het asfalt en auto's dienen er, behalve als er geen tegenliggers zijn, achter te blijven. Dat fietsers zich geïntimideerd voelen en daardoor soms zelfs het voetpad nemen is een ander verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. eind dit jaar staat er iets te gebeuren wat voor de boeren in Menterwolde wel eens knap vervelend gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oktober word er in zuidbroek een zoekweekend gehouden door een metaaldetector winkel, dan komen er tussen de 500 en 700 zoekers op de akkers die hun daarvoor geregeld hebben, maar veel van deze zoekers komen na deze zoekdagen weer terug en stappen zonder toestemming zo op de akkers.

   Verwijderen