Teller

zondag 4 maart 2018

Week 10 Golden Peerd 04-03-2018

Na een weekje winter krijgen wij weer ander weer, zo gaat dat keer op keer met het weer. Het is altijd weer anders. Maak er een mooie week van, hier in het Golden Peerd en elders.

6 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk weertje vandaag, zal koning Winter nu echt afscheid hebben genomen? Hoewel deze koning heeft zijn streken, sta niet verbaast dat hij in mei nog eens een keer uithaalt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat géén gelijk krijgt Wim..., want in Mei hebben wij onze vakantie gereserveerd!

   Maar goed zeker weten dat het prachtig weer was gisteren eerst de kerstboom door de versnipperingsapparaat gehaald en vandaag de coniferen gekort... morgen de stammen eruit en dan een een afdakje maken voor de boot...

   Rotzooi...

   Ja ik weet ervan deze week snel even naar Rotterdam om een roldeur te halen voor de achterkant van de garage voor een iets beter gezicht :-).   Verwijderen
 2. goedemorgen, eens was het Golden Peerd een forum waar je je politieke meningen bekend kon maken. Helaas, nu de Tussenklappen en de Midden-Groningen niet meer in de bus valt, blijven we verstoken van de samenvattingen van de raadsvergaderingen. Jammer, want ik zie in H/S dat er weer veel huizen gebouwd worden, en vraag me af of de bouwstop in de krimp gebieden nu ook opgeheven zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedenavond, tja wie kent hem niet Simba! voor 2 jaar terug al naar de dierenarts geweest, want hij kreeg een "vetbult" op z'n schouder en er werd gezegd zolang hij er geen last van heeft doen wij er niets aan tot vorige week vrijdag had hij zich gestoten en bleef het bloed door druppen.Ik zeg het komt vast van de kou eerst had ik het een beetje afgewimpeld 't komt all goud morgen is het over, dus niet...

  Een kort verslagje van Simba,

  de dierenarts praktijk was tijdens de operatie bang dat hij het niet zou gaan halen met 2 artsen en 2 assistenten spoelde het bloed weg..., maar een wonder geschiede kreeg hij kracht om verder te gaan vechten voor zijn leven.

  Gister vroeg in de avond kon ik hem ophalen, maar was niet in staat om te lopen dus met de brancard naar m'n auto voor neergezet en warempel klom hij zelfstandig in de kofferruimte. thuis gekomen bleef z'n bloed aan de wond tijdens bewegen druppelen en dit werd al gezegd bij de praktijk (wond vocht).

  Vanmorgen tegen 6.30 begon hij te grommen en wou hij naar buiten voor drinken en te gaan plassen en dit ging verder wel goed, alleen blijft de wond druppen.

  vanmiddag naar de praktijk, omdat de arts even zien wou of het een beetje goed gaat en het gaat wonder boven wonder weer hartstikke goed.

  Nou zei ik met tranen in m'n ogen kun je er er eerst weer 10 jaar tegen aan jongen!, maar toch weet ik ervan dat grote honden niet zo oud worden, want hij wordt in juni nog maar 10 jaar...

  BeantwoordenVerwijderen