Teller

zondag 8 april 2018

Week 15 Golden Peerd 08-04-2018

Deze week begint met prachtig lenteweer, geniet ervan!

9 opmerkingen:

 1. Inderdaad Frekie, je weet nooit wat er nog in het vat zit.Ik ga wat het weer betreft meestal van de gemiddelden uit,kan iets boven of ander de lat zijn, maar komt meestal wel goed

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wim lees mijn posting van afgelopen week nog eens goed terug.

   Ik gaf een paar linkjes (voor Appie en de rest) naar het oude GP.
   De laatste letterlijk geciteerde grap...,
   dat Appie 't stokje overgaf aan Frekie...,
   dateerde van 1 april 2010.

   Verwijderen
 2. Dat was gewoon Appie hoor, Wim, die de deur open deed vanmorgen.

  Ik heb niet echt van het mooie voorjaarsweekend kunnen genieten. Omdat twee monteurs én de stagiaire vanwege stomme ongelukjes (buiten werktijd) -al dan niet tijdelijk- zijn uitgeschakeld voelde ik me genoodzaakt mijn eerste motorrit uit te stellen om wat vooruit te werken.

  Ik kon nog wel een beetje meegenieten van alle fietsers en motorrijders die langs kwamen rijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja kwam afgelopen weekend hele reeks motorclubs tegen op de A7 en N33. Bijna allemaal motoren met van die brede achterbanden, waar menig automobilist met jaloerse ogen naar kijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie had dat gedacht, burgemeester Pieter Smit overleden. Een man die toonaangevend liet zien dat sporten je fit houdt en altijd oog had voor zijn omgeving. Woorden schieten op zo'n moment te kort.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. https://www.businessinsider.nl/geen-gas-meer-in-huis-4-redenen-om-voorzichtig-te-zijn-met-snel-afschaffen-van-cv-ketel-warmtepomp/?utm_source=pushassist&utm_medium=pushassist_notification&utm_campaign=pushassist

  Toch maar kerncentrale erbij?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Iedereen roept maar wat John,neem nu eens de aardwarmte, wat gebeurt er als heel Nederland gebruikt maakt van deze warmte. Dan zal deze warmte bron op zijn minst snel afkoelen en er een reactie ontstaan die we nu zien met de aardgas winning. Net als vervoer en koken straks allemaal op elektrische tijd gaat,waar haal je in onze 24 uur economie deze energie vandaan. Er zal eerst een alternatief gezocht moeten worden om de fossiele brandstoffen te vervangen. Wat er nu gebeurd is via de onderbuikgevoelens een oplossing zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vandaag weer een bericht dat moeder aarde weer eens een van zijn schatten liet zien in de oceaan nabij Japan. De basis materialen voor de batterijen van onder meer onze telefoons of elektrische auto's en fietsen liggen daar voor het oprapen. Zal moeder aarde dan een spelletje met ons spelen, zodat wij de roofbouw op deze planeet voort kunnen zetten? Het leven op moeder aarde blijft een mysterie.

  BeantwoordenVerwijderen