Teller

zondag 22 april 2018

Week 17 Golden Peerd 22-04-2018

De eerste dag van een nieuwe week, maar de laatste dag van een paar mooie weer dagen.

10 opmerkingen:

 1. alles wat in het vat zit verzuurd niet,kijken we naar mei 2017 dan hebben we nog genoeg zonne uren tegoed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeiiiiiij!

  Gisteren even met de topless Freule naar Meinardi gegaan. Volgens de boord compoter wat zo'n 26 graden! Tanken, Meinardi en op de terugweg viel het me op dat het opeens koud werd. En inderdaad, 19 graden op de Veenweg en 18 thuis. Dat was rond half vijf. Bizar toch?

  @Appie: Wanneer begin je met de fotoquiz nieuwe stijl?

  Fijne zon(-nige) dag allen en atuurlijk mazzelsendemoooij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. JP, veel te druk met zaken buiten het Golden Peerd om, en heb nu ook een leeftijd bereikt dat ik mij niet laat opjagen door wie of wat dan ook. Voor de duidelijkheid, dat bedoel ik niet onaardig, want jij bent een bijzonder vriendelijk persoon, maar een fotoquiz is ook meer voor een periode dat de kachel aan moet. Eerst de zomer maar eens met volle teugen genieten op het terras, zoals vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Snap het Appie! En met dit warme weer is het draaien van eenmud gehaktballen misschien ook niet het beste tijdsverdrijf :)

  Mazzelendemooijs Lieden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Over gehaktballen gesproken, wij hadden hier aan winschoterdiep gisteren een kabelbreuk die vanaf 12'15 tot 23'50 duurde.En dan besef je hoe onlosmakelijk wij aan deze luxe producten gebonden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet je van mij Wim?, daarom wil ik niet afhankelijk zijn thuis is het KPN en mobiel heb ik van Vodafone.
   Is de 1 uitgevallen iets wat sporadisch gebeurt is de andere nog intact.

   Tja afgelopen week de ene vergadering na de andere S.P.lokaal, Wsw-adviesraad, de AVG ellende( moeten wij ons gaan verdedigen voor de staat? sorry ik dacht dat de staat ons beschermen zou....), de landelijke Wsw-cliëntenraden in Zeist en straks weer de S.P lokaal.

   Ach ik zeg tegen m'n vrouwtje hierbij blijf ik toch mooi van de straat en opkomen voor een groep die totaal de grond in getrapt wordt.

   Nee gerechtigheid hier ga ik helemaal voor inzetten.

   Verwijderen
 6. Tja als je dit hoort en ziet dan komt de vraag ook bij op krijgen alle werknemers dan 50 % loonsverhoging?

  ik_moet_hiervoor_120_jaartjes_werken....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vandaag is het koningsdag, dit maal is de eer aan Groningen. Hopelijk loopt deze dag ontspannend. Want je moet wel onderscheid maken tussen de regering met zijn verantwoordelijkheden en een koning die als een mascotte van Nederland wat kleur geeft aan dit koninkrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldige koningsdag in Groningen! Alles verliep in een gemoedelijke sfeer zoals we van de Groningers gewent zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zijn die mensen die hakenkruizen langs de N33 zetten geen Groningers, Wim? In tegenstelling tot de aardbevingsslachtoffers in gesprek met de koning vind ik die vlaggetjes alles behalve gemoedelijkheid uitstralen.

  BeantwoordenVerwijderen