Teller

zondag 15 april 2018

Week 16 Golden Peerd 15-04-2018

De week begint met regen, maar de rest van de week ziet er prachtig uit wat het weer betreft.

7 opmerkingen:

 1. Goeiii!

  Ben lange tijd stil geweest in tPeerd, net als de meeste anderen. Kunnen we niet iets bedenken om het de spil van Midden-Groningen te maken? Fotoquiz met virtuele en af en toe een echte beloning? Wil daar wel wat voor regelen hoor!

  Net weer ontdekt hoe belangrijk het is om dingen te testen op allerlei operating systems: Het aanmeldformulier werkte op alle OSén die ik heb maar kennelijk niet op iOS.
  Dus alsnog de ouderwetse manier van email maar geopend.

  Overigens, ook peerders mogen mee op deze busreizen hoor! Er zijn nog een paar plaatsen! Ga naar marketinggroningen.nl voor meer info.

  Ik woon toch al een paar jaar in M-G e.o. maar was verbaasd om dingen te horen over plekken waar ik soms al 20 jaar kom.
  Volgend weekend trekken we de wolken weg en bussen we door een schitterende "nieuwe gemeente".

  Enfin, mazzelsendemojs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, is er nog iemand die het media nieuws nog begrijpt? We worden overspoelt met nieuws waar de Telegraaf zo bekend om is.Waren het acteurs die we te zien kregen in Syrië over de gif aanslag of heeft deze ramp zich echt voltrokken. Je krijgt het idee van ik steek mijn kop in het zand en ze zoeken het maar uit! Helaas dan wordt je van een actieve een passieve mens, willen we dat? Nee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Wim, wees kritisch met je wat je leest en trek de bron na.

  En nee, is niet iets van laatste tijd... We kennen allemaal nog wel de minister van informatie in IRAK. 20 jaar geleden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://historianet.nl/oorlog/grote-namen-uit-de-oorlog/wat-is-er-geworden-van-mohammad-said-al-sahhaf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De insecten hebben het deze dagen druk met de net geopende bloesems. Als de vorst dan ook zijn milde hand laat zien dan komt het helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. t'komt all goud Wim laat het maar over op onze moeder natuur.

   Verwijderen