Teller

zondag 3 juni 2018

Week 23 Golden Peerd 03-06-2018

Na een zomerse week in mei is het nu iets koeler. Benieuwd wat juni verder zal brengen.

7 opmerkingen:

 1. Wat de regering en het weer betreft Appie zijn er veel overeenkomsten: het is vallen en opstaan. Zelfs de civiele zaken worden al in de 2e kamer behandelt. Terwijl echt belangrijke zaken naar de achtergrond verdwijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemiddag! Tijdje geleden dat ik wat plaatste in dit etablissement. Voelt nog steeds heel vertrouwd. Morgen met raad en heel veel Midden-Groningers naar Den-Haag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is niet uit te leggen Chris U. dat het Groningerforum en het Ommelanderziekenhuis wel een vorstelijke tegemoetkoming hebben gekregen tijdens de bouw, en de huiseigenaren met bevingsschade niet.
  Het geheel doet me denken aan Nigeria, het land waar de Shell jaren lang olie opgepompt heeft en als dank de rommel achterliet. Deze bedrijven gaan alleen maar voor de winst, en uit een uitgebluste put is niets te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja zeg het maar wat er gebeuren moet met al deze ellende wat de GRONINGERS allemaal moeten door staan om te vechten voor hun hulp...

  Eerst was het Kamp nu Wiebes...volgens mij een best pak op pense geven en den de loane wiezen en never nait terugge kom.

  Den mor met de voesten of met de hooievorkn naor Den Hoag, want zo ken het nait langer !!!

  Wat denkn die domme kalver wel nait dat zie de boas ben?

  Zij hebn de macht mor wie hebn en holdn de KRACHT !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Douane bij alle wegen die naar de provincie Groningen gaan en daar alle Haagse politici tegenhouden en terugsturen, tenzij ze een zak geld bij zich hebben voor de gedupeerden in onze provincie.

  Sikko van Bruggen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. We zijn net als Limburg het afval putje van Nederland B.V. Wel de grondstoffen uit de bodem halen in deze districten maar niet voor de gevolgen opdraaien. Ondanks het geheime akkoord die boven tafel kwam, waar de staat de Nederlanden verantwoordelijk is voor de gevolgen van de winning. Houden de verantwoordelijken de boot af! Waar blijven de leden van de 2e kamer, gaan zij deze misstanden tolereren of zijn er nog mensen in deze kamer hun hoofd boven het maaiveld uit durven steken.

  BeantwoordenVerwijderen