Teller

zondag 10 juni 2018

Week 24 Golden Peerd 10-06-2018

Deze week begint het WK voetbal zonder Nederland. Andere jaren lagen de winkels vol met oranje spullen, waren sommige straten ook in die kleur gehuld. Ieder nadeel heeft zijn voordeel, als je niet meedoet, kun je ook niet verliezen. Voorkomt een hoop teleurstelling. Wie weet wanneer de nieuwe burgemeester van Midden-Gronngen wordt geinstalleerd?

5 opmerkingen:

 1. Goed de huis aan huis laden in de gaten houden Appie,want hij zal toch wel met tromgeroffel geinstalleerd worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is inmiddels één zo'n h-a-h krant minder te betreuren; de Tussenklappen is onder de naam Midden-Groninger voorlopig uit de roulatie gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dus dit was voorlopig de laatste keer dat we Midden-Groningen in de bus kregen? Jammer want het Bokkeblad is geen alternatief voor deze streek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was me het weekje wel, allereerst Trump die zowel de rol van vrede's apostel speelt en aan de andere kant China flink te grazen neemt met zijn invoerheffingen. Ook onzen premier Rutte zette zijn beste beentje voor en kreeg in de EU een spontaan applaus. Het positie nieuws is dat Koning Alexander zijn maatje mist.En wij als burgers maar tobben hoe het nu verder moet met een onwerkbare Algemene Verordening Gegevensbescherming, wat mag je nog wel en wat niet publiceren. Kortom ze zijn gevangen in ons eigen transparantie.

  BeantwoordenVerwijderen