Teller

woensdag 4 februari 2015

04022015

Beetje koud, maar verder mooi weer. Geniet ervan. Tot later vandaag.

6 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,

    ....dan zal ik zo de kou gaan trotseren....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, lekker winterweer.De toestanden zoals in Amerika met meters sneeuw is ook niet aantrekkelijk, en dan later al dat water? Nee, dit is mooi weer ook voor de werkers aan de kade's van het Winschoterdiep.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogguh lui!

    Ach, het weer is altijd weer het weer :)
    Vanmorgen even de auto van mevrouw Pé ijsvrij gemaakt, het ging een stuk makkelijkere dan gisteren.

    Mazzelmoj allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een goede morgen deze morgen, krantje uit, veel misère, sociaal en economisch. De olieprijs daalt weer en de Euro stijgt weer. Beide glijmiddelen van onze maatschappij nietwaar.
    Nu de roggebroodjes even uit de oven halen en dan is de dag weer begonnen. Houtkachel aan, gasketel uit. Is dat even een domper voor meneer Kamp.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zojuist een overheerlijk sneeuwbuitje over onze hoofden gehad m'n vrouwtje zei voor een halfuurtje terug ga je even mee een wandelingetje maken door de sneeuw en zo gezegd en gedaan.

    Echt heerlijk om te doen, maar wat nog lekkerder is een koude pilsje bij de kachel :-) en even de Golden Peerd aanklikken en je zegje te gaan schrijven.

    En trouwens Nanno volgens mijn weten is de olie duurder en de euri's weer goedkoper geworden........maakt ook niets uit wij hadden voordat wij weg gingen trouwens de filmpje gezien van Appie en wat volgde.......
    Dat er 3 jongeren verongelukt waren in de Uiterburen.......

    En dan sta je erbij stil dat van je van een hemel in de hel kunt vallen....

    BeantwoordenVerwijderen