Teller

maandag 23 februari 2015

23022015

Oproep aan de Peerders! Wij zijn door de recente foto's heen. Daarom een oproep hier aan de bar om foto's te sturen die in Menterwolde zijn gemaakt om te kunnen gebruiken voor de fotoquiz. Het adres is goldenpeerd@gmail.com.

4 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, na een artikel gelezen te hebben dan stel ik mij een vraag waarom moesten de politie inval doen in 2 panden zonder resultaat.....ik schuif het af als jaloezie.....

    Hennepteam doet inval bij politieke partij Geplaatst:

    Het hennepteam van de politie heeft vorige week een inval gedaan in het partijkantoor van Grunnegers veur Stad en Ommeland in Zuidbroek. Dat gebeurde na een anonieme tip. Er werd geen hennepkwekerij gevonden.

    De politieke partij is opgericht door oud-SP-statenlid Jacco Swierenga en doet mee aan de komende Provinciale Statenverkiezingen. Swierenga vermoedt dat de inval te maken heeft met één van de programmapunten: de legalisering van de hennepteelt.

    Verkiezingsstunt
    'Waarschijnlijk omdat we een hennepplantje op de verkiezingsposter hebben, heeft iemand ons een steek onder water gegeven', meent Swierenga.

    De partij bracht het nieuws vervolgens zelf via haar eigen site naar buiten. Swierenga ontkent dat de zaak te maken heeft met de aankomende verkiezingen.

    Eethuis
    Het hennepteam viel ook het naastgelegen eethuis De Pannenman binnen. Ook hier werd niets aangetroffen. 'Ze maakten geen excuses. De sloten hebben ze kapot gemaakt en zo laten ze je achter', zegt een geërgerde eigenaar Robert Kuperus. 'Dit is buiten proportie.'

    De politie kon nog niet op het verhaal reageren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, op ongewenst politie onderzoek lig je niet te wachten. Zeker niet als het met bruut geweld gaat. Misschien was het beter dat we een politieke partij oprichten tegen een politiestaat.Waar is de tijd gebleven dat de veldwachter eens bij je langs kwam, en een praatje maakte over je wel en wee!
    En juist deze veldwachters voorkwamen vaak escalatie en vonden gehoor! De slogan wie wind zaait zal stormoogsten gaat nog steeds op. Kijk maar eens naar het nieuws.(misschien denk je wel wat raaskalt die wim nu weer.Maar juist die sociale en mee levende veldwachters zijn mij altijd als voorbeeld bij gebleven.)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het nieuws vandaag toch wel de verdubbeling van de N33!! Zou heel positief kunnen zijn voor onze provincie!! Werk, enz kan dan een flinke boost krijgen! Goed nieuws dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zeker Anja als ze de verdubbeling door trekken naar de Eemshaven. Dan ben je binnen 30 minuten in de Eemshaven.

    BeantwoordenVerwijderen