Teller

donderdag 1 maart 2012

01032012

Vandaag is het de eerste Maart en gaat om negen uur de vernieuwde site in de lucht van de vogelbescherming. Rechts staat een link, klikt men daarop, dan zijn weer een aantal vogels te volgen voor, tijdens en na de broedperiode als men de jongen groot brengt.

16 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, het valt me op dat er een grote verscheidenheid aan vogels te bezichtigen zijn.
    Vanuit je luie stoel ben je deelgenoot van het nieuwe leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aan wie geef ik vandaag een compliment? Voor mij niet ongewoon om complimenten uit te delen want ik ken de bijwerking ervan.

    Mijn compliment gaat naar allen die er aan werken hun ideaal na te streven in hele brede zin.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Want ik ken de bijwerking er van. Roskam verklaar je nader. Wat is de bijwerking van een compliment? Motivatie? Een betere inzet? Of voldoening? Je merkt wel het is voor mij een onbekend terrein.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wim, ik wil je een compliment maken omdat jij vaak de eerste bent die het gesprek op gang brengt aan de toog van dit etablissement. Hoop dat je dat nog lang blijft doen, maar wel eerst wachten tot ik de deur heb geopend. Wedstrijdjes doen we niet aan. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En alle andere klanten wil ik complimenteren met het feit dat ze het al zo lang uithouden met de uitbater van dit café. Iedereen blijft gewoon komen, soms is men een poosje stil, boos op de waard wellicht, verbod van thuis of de partij, maar dan plots komt men weer uit de stille hoek tevoorschijn. Mooi man. Zo, dat was mijn bijdrage aan de complimentendag, niet omdat het "moest", maar gewoon omdat ik het meen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wim, als je de vraagtekens weghaalt ben je precies waar ik op doel.
    Maar volgens mij vroeg je naar de bekende weg en dat is ook een kunst, dus mijn compliment daarvoor.(lol)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goedenmiddag,

    Een "hosc" "hand-on-shoulder-compliment" is nog iets persoonlijker als een gewoon complimentje, toch? Van mij, aan Roskam een "hosc" voor de leuke discussie die dit onderwerp met zich meebrengt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dikwijls bij mezelf heb gemurmureerd, "waar gaat dit over?". Van schier niets tot weinig een hele dag vol l.....
    Maar zo dacht ik ook vandaag wel een beetje, tot JK hosc ter sprake brengt en Roskam Wim complimenteert met z'n starters ontbijt.
    Het zijn immers de kleine dingen die het doen. Dus leert Nanno deze les vandaag: een gegeven compliment betaalt zich dubbel uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nanno, ik dacht dat alleen het oude volk maar murmureerde. Maar na dat de reis van 40 jaar teneinde was, was het over.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nanno,

    Van jou heb ik ook wat geleerd, dat koeien herkauwen, wist ik wel, maar dat mensen murmuleren wist ik niet. Met de van Dale erbij kwam ik er achter. Een compliment waard dat jij me dit bijbracht. Hartelijk dank daarvoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mijn complimenten hoor, het blijft leuk hier.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. complimentendag. ach moet het elke dag zijn net als vader moeder etc dag........

    maar goed de eerste zak kleding is gebracht voor Roemenie ( dank Jan) wie volgt.......

    Martje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Martje, heb ook wel weer wat, even bellen morgen?

    Voor nu welterusten allen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Avond, lezers & reageerders van G.P. zoals ik denk en doe zal ik tegen ieder persoon zeggen hé wat goed ja met andere woorden complimenten geven en dat doe ik iederedag, alleen bij Appie doe ik het niet hé, maar ik zit wel te grijzen achter m'n laptop hoor :).
    Tja Martje jammer dat m'n zoon een kindje heeft gekregen toch?, anders had jij ze wel van mij gekregen hoor:)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Chris, zwiegen is gold, moar spreken is zilver. In t Peerd goan wie aal joaren veur t zilver, dus stop mit laggen en dail oet dien komplimenten. :)

    BeantwoordenVerwijderen