Teller

woensdag 2 mei 2012

02052012

De Vereniging van Vrienden van De Heemtuin in Muntendam houdt zaterdag een vroege vogeltocht. Die vindt plaats in het Adriaan Tripbos. Belangstellenden kunnen zich ’s ochtends om zes uur melden op de parkeerplaats van De Heemtuin aan de Nieuweweg. Onder leiding van gids Schalk, die bijna elke roep, zang en vogelvlucht herkent, wordt gewandeld in het bos. Het is wel handig dat de deelnemers een verrekijker meenemen.

11 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, altijd mooi zo'n uitstapje op de vroege morgen.Ben zelf die verse keren mee geweest.Knap dat mensen de vogelgeluiden kunnen herkennen, want vogels imiteren ook andere geluiden.(zijn net mensen)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waar of niet waar:De Molukse motorclub Satudarah heeft een nieuwe afdeling (chapter) geopend in Veendam. De afdeling krijgt waarschijnlijk de naam: Northside.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogguh lui!

    Goh, krijgt Veendam weer iets met allure en naamsbekendheid. Ik vond de reactie van Meijerman wel cool; die gast pakt dat soort dingen goed op.

    Vanavond Ajax - VVVenlo: nu is VVV thuis altijd lastig maar vanavond even naar vrienden toe om feest te vieren. Alhoewel, de ene helft van het gezin heeft verstand van voetbal, de andere is pro FC ;O

    Greeteke Kam, heb jij al een Tsjechov verhaal geschreven? Geluk in de Veenkolonieên is toch wel op jouw lijf en schrijf geschreven? Er zijn zelfs workshops over schrijven (beetje te laat voor jou, maar anderen....!) en voordragen (heb jij ook al niet nodig). 25 mei is de dode lijn!

    Mensen, maak er een dag voor om van te genieten; iemand anders doet het niet zo gauw voor je!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. JP, ik geniet in de zon van een zoute haring.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mmmm ben jaloers... Heb strafwerk ;9

    500 gb of vooral slechte en heel vaak bewaarde foto's uitzoeken en heel veel wegdonderen. En dan op een ander schijf weer bewaren ;)

    Ga zo wel even de zon in, frisse neus is niet verkeerd!

    JP

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. JP,
      misschien moest je je eens wagen aan een hulpje in de ICT-huishouding:
      Denk eens aan Tidy Up:
      http://www.hyperbolicsoftware.com/TidyUp.html

      Verwijderen
  6. goedenmiddag....

    voor mij geen (besoldigde) werkweek deze week, goed uitgekiend qua weer, ben dus ook veel buiten en niet in de kroeg....
    toentje mos neudig een beurt hebben....
    roskam, heeft de knoflookmengsel ook gewerkt tegen slakken op hosta's? heb er nu koffiedik bijliggen, ook zo'n tip ooit:-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bloem, ik geloof dat het helpt! Liep net langs de Hosta's en dacht 'ik wil Bloem laten weten dat de knoflook het volgens mij goed doet.' De Hosta's zijn de grond uitgeschoten lijkt het wel en zonder noemenswaardige gaten in de bladeren.
      Wat er aan gat inzit kan al eerder aangevreten zijn geweest.

      Verwijderen
  7. welterusten voor straks.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ja ook iedereen welterusten bewogen dag onze trouwe viervoeter na bijna 15 jar in moeten laten slapen

    BeantwoordenVerwijderen