Teller

woensdag 9 mei 2012

09052012

Vandaag heeft de kastelein van deze zaak een snipperdag IRL, dus laat op bed, maar een vroege opening van het Golden Peerd met weinig woorden.

9 opmerkingen:

  1. Goedemorgen. Je treft het niet vandaag met je snipperdag Appie, wat het weer betreft dan hè, misschien wil je wel behangen en dat kan prima.
    Fijne dag allen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, Martje mijn excuus als ik mij gisteren verkeerd uitdrukte.k'Zal mij vandaag onthouden van commentaar, hoewel behangen, en juist vandaag?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oude tijden herleven zie: Het college van Delfzijl strijdt voor een nieuw spoor tussen Veendam en het Chemiepark in Farmsum. Zal het Woltjespoor ook weer in ere hersteld worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemiddag,

    Zo te zien zijn er meer mensen die een snipperdag hebben opgenomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. In de normale horeca gaat het niet best, maar de virtuele is ook geen vetpot de laatst tijd. :(

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Welterusten.

    Appie, het komt wel goed schatje. Roosvicee reclame

    BeantwoordenVerwijderen
  7. JK het klopt, maarrr zelf had ik een xaantal keren gekeken maar had helaas geen tijd om tegaan reageren, vanmorgenvoeg van m'n bedje af 6.00.u. eerst effe m'n post doorgelezen, toen heb ik m'n bolide voor de zoveelste keer weer volgetankt.hier baal ik verschrikkelijk van want zoals ik het bekijk is het alleen maar voor vrijwilligerswerk en als ik een beetje geluk heb en trap niet altezwaar m'n rechtervoet in dan verbruikt hij z'n beetje yep 1 op een emmer vol, maar goed ik doe het werk voor iemand anders en die gene is zal altijd respect zal tonen voor m'n werkzaamheden en tja hier ga ik natuurlijk voor.
    Ach ik weet het wel het zal allemaal wel goed komen, maar ik baal ervan dat ik nog niet weet waar dat ik nu weer voor aan het werk ben is het novatec of novawork? Ik weet dat het een instantie is die werk aanbieden zou voor alle Wsw'ers al had ik hier z'n 3 jaartjes op de wachtlijst gestaan, maar een contract??? Ik ben inmiddels een week of 4 aan het werk, maar loon???reiskosten???iets wat wijst op een contract??? hahaha zeg het maar vul maar eens in voor mij.
    Echt nul komma nul.
    Yep Chris een echte rooie.
    Maar goed ik ben behoorlijk sociaal en ik weet m'n wegen goed tegaan bewandelen en tja gelukkig heb ik nog altijd DeDierambulance iets waar ik mij kan inzetten en hier verdien ik gelukkig heel veel respect voor door ieder mens die mij gaat oproepen, maar goed ik zie het heel graag anders in een iets andere omstandigheden.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Roskam, laat dat je maar achterwege, heb je ooit wel eens een kasteleintje gezien? :)

    Zie wel iets positiefs, misschien was dat al langer het geval, maar de tijd klopt weer bij de reacties.

    BeantwoordenVerwijderen