Teller

zaterdag 1 december 2012

01122012

Zanger Erwin de Vries uit Meeden verzorgt vanavond een gastoptreden tijdens het jubileumconcert van dameskoor Elk & Ain in dorpshuis De Klipheerd in Noordbroek. Gisteren was dat ook al het geval. Het koor bestaat vijftien jaar. Vanavond (20.00 uur) wordt ook de vierde cd van het koor gepresenteerd.

16 opmerkingen:

  1. Goedemorgen. Waar kerkkoren een kwijnend bestaan lijden om dat ze geen koorleden meer hebben, hebben deze koren een ruime aanbod van leden en repertoire. Het zij ze gegund! Ja, Erwin de Vries! Je houdt ervan of je vind het afschuwelijk, volgens mij is er geen middenweg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, Elk & Ain volgens mij heb ik daar een opname van gemaakt in de Broekhof, maakt ook niets uit ik vind het leuk om voor iedereen een cd te branden alleen de gezelligheid er om heen doet mij heel veel vreugde.
    En hier doe ik het voor, iedereen gewoon respecteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Arme Erwin,
    ik hou ontzettend van koorzang...
    en ik mag EdV graag horen...,
    maar Elk & Ain neemt tot nog toe een apart plekje in in m'n luisterervaring...,
    als ik ze heb gehoord denk ik steeds dat het beter wat anders had kunnen doen.

    Maar wellicht wordt het koor met de jaren beter...,
    moet het groeien...,
    niet in omvang maar in ervaring en in zang...,
    heeft EdV toch een leuke avond...,
    zingt ook de zaal massaal...
    na de oproep: allemaal...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mogguh lui!

    Vandaan waarschijnlijk weer een verwendagje, hoofd zo veel mogelijk achterover ;) maar volgens jongste veulen, gisteren terug uit de grote stad, is het een succesvolle ingreep geweest. Zo voelt het niet ;)

    Fijn weekend!
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wenkbrouw lift. Ik keek steeds vaker tegen een (half)dicht ooglid aan (in 2002 was dat al gelift), steeds vaker mijn ogen moeilijk open houden maar ook minder zicht naar links en rechts. Los daarvan weer vaker hoofdpijn.
    Gisteren zag het er redelijk uit, nu zie ik bijna net zo beroerd als voor de operatie, maar dat zou wel eens te maken kunnen hebben met het snijden, duwen en trekken. Ik vrees dat ik morgen rondloop met een kop alsof ik een klappen heb gehad. Pijn valt mee.
    Weinig doen, lekker (?) op de bank liggen en mijn ogen rust geven dus.

    Mazzelmoj!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. -JP- Zal wel bijtrekken. Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook dit keer Frans onderscheid Zuidbroek zich met een geweldige pakjesbezorgdag. Geen wonder dat ze enige kapsones krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. TOM zal wel zeggen volgens heeft Chris contact gehad met de ufo's:

    Het verhaal achter NESARA
    zaterdag, 01 december 2012 15:33 geplaatst in:
    Nesara

    NESARA is een acroniem voor de National Economic Security and Recovery Act, een aantal economische hervormingen die in de jaren negentig zijn voorgesteld door Harvey Francis Barnard.
    Barnard stelde dat zijn voorstellen zouden leiden tot een meer stabiele economie en dat inflatie tot het verleden zou behoren.
    De voorstellen hebben het Congres officieel nooit bereikt. Shaini Candace Goodwin beweerde dat NESARA eigenlijk was goedgekeurd, maar werd onderdrukt door de regering Bush en het Amerikaanse Hooggerechtshof.
    Rente
    Barnard begon zijn plannen al in de jaren tachtig uit te werken. Hij printte 1000 kopieën van zijn voorstel getiteld Draining the Swamp: Monetary and Fiscal Policy Reform (1996) en stuurde ook enkele aan het Congres. Hij was in de veronderstelling dat de hervormingen snel doorgevoerd zouden worden.
    Volgens Barnard is schuld de belangrijkste economische factor die groei tegenhoudt. Hij zag rente als een moreel kwaad dat schuld in de hand werkt. In de jaren negentig deed hij nog enkele pogingen om de aandacht te richten op de economische problemen. In 2000 besloot hij het voorstel te publiceren op het internet. Het jaar erna richtte hij het NESARA Institute op.
    Kort daarop begon iemand met de naam Dove of Oneness over NESARA te schrijven op verschillende internetfora. Het bleek te gaan om Shaini Candace Goodwin van The Ramtha School Of Enlightenment. Volgens Goodwin werd NESARA in maart 2000 in het geheim ondertekend door president Bill Clinton.
    Aanslagen
    De nieuwe wet zou op 11 september 2001 van kracht zijn gegaan, ware het niet dat de data en de computers op de eerste verdieping van één van de torens van het World Trade Center werden vernietigd tijdens de aanslagen. Naar verluidt had het Hooggerechtshof functionarissen en ingewijden opdracht gegeven om niet over NESARA te spreken.
    Bush zou de aanslagen van 11 september 2001 en de Iraakoorlog hebben georkestreerd om de aandacht van NESARA af te leiden. Dit gaat echter veel verder dan het oorspronkelijke voorstel van Barnard om alle persoonlijke schulden weg te strepen, de Belastingdienst af te schaffen, wereldvrede uit te roepen en nieuwe verkiezingen uit te schrijven.
    Nadat Goodwin begon te publiceren over NESARA, lieten ook andere complotdenkers van zich horen. Sheldan Nidle associeert de aankondiging van NESARA bijvoorbeeld met een grootschalige vertoning van UFO’s die worden bestuurd door vredelievende buitenaardsen. Jennifer Lee sprak daarnaast van ‘interdimensionale wezens die achter de schermen helpen om NESARA aan te kondigen’. Evangelist Sherry Shriner linkte NESARA tot slot aan reptielachtige buitenaardsen die volgens haar al geruime tijd de Amerikaanse regering in hun macht hebben.
    Binnenkort
    NESARA-groepen uit Utah en Nederland hebben in het verleden media-aandacht gekregen. Sommige aanhangers van NESARA beweren dat buitenaardse wezens inspanningen verrichten om NESARA aan te kondigen. Het zou onder meer gaan om de Pleiadiër Hatonn en Sananda. Volgens Joshua David Stone, Sheldan Nidle en Luis Prada van Ascended Master Teachings is Sananda de ‘galactische naam’ van Jezus die hij gebruikt in zijn rol als commandant van de vloot vliegende schotels van het Ashtar Commando.
    Pallas Athena wordt gezien als de vicecommandant van de vloot. Ashtar (Ashtar Sheran) zou de nummer drie zijn. Ook Saint Germain en goedaardige buitenaardsen van de Galactische Federatie worden meestal in één adem genoemd met de aankondiging van NESARA.
    Aanhangers van NESARA zeggen vaak dat de aankondiging ‘binnenkort’ staat te gebeuren. Volgens de documentaire Waiting for NESARA zou George Bush de oorlog met Irak hebben gepland om de aankondiging van NESARA te vertragen. Er werd voorspeld dat spirituele wezens de plannen van Bush zouden dwarsbomen om zo de oorlog te voorkomen.
    Het ook niet anders van NIBURU.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Chris, het Licht zal altijd overwinnen! Laat je niet bang maken door zulk gepraat, want dat is namelijk ook de bedoeling. Ook hier speelt een machtsorde van ongekende grote.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haha die chris, nee dat ga ik nu niet meer zeggen want je weet het chris, op 12-12-12 zou de aarde vergaan, heb je ons zelf vertelt. Hoe staan mijn kansen, kan ik nog mee in dat ruimteschip van je. De hond moet ook mee. Ik hoor het wel. TOM

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nee TOM, 21-21-2012 zou er vrede op deze aarde komen een einde al al deze frustraties, ruzie's en elkaar niet kunnen gaan waarderen.
    Iedereen wie dit leest kijkt toch ook op bijna alle dagbladen toch?
    Kamer geschrokken over Amarantisrapport/bestuurders zich schuldig hebben gemaakt aan zelfverrijking en belangenverstrengeling.
    Vereniging Woekerpolis van start
    Miljardenclaim in de maak.
    Pol stak geld in campagne VVD-Kamerlid.
    Meldpunt voor verspilling in zorg.
    Iedere werkdag worden letterlijk minstens 25 huurders op straat gezet: 6000 gevallen per jaar.

    Hoelang zal dit nog duren dacht jij dan?

    Ik nait ik goei mien kop d'r radicaal tegenin, en ik geloof in Wim, want het Licht zal altijd overwinnen.

    Niet vreemd kijken als er wel een Ufo over jou heen vliegt maar niet bang worden zij komen jou helpen er is meer tussen hemel en aarde waar jij denkt toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. 21-12-2012

    Chris een echte rooie.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Goedemorgen, geen foto vandaag?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Appie is nog aan zijn Sint Nicolaas geschenken aan het uit pakken. Goedemorgen

    BeantwoordenVerwijderen