Teller

dinsdag 4 december 2012

04122012

Een nieuwe week, nieuwe kansen. Dat zei ik gisteren, vandaag zeg ik: Een nieuwe dag, nieuwe kansen, voor wie de week gisteren niet goed is begonnen!

9 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,vanmorgen geen ruitenkrabben. Het heeft ook wel iets, om met de voorbijgangers te spreken over het koude weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mogguh lui!

    Vandaag maar een beetje meer actief worden dan gisteren maar ik moet nog een dag of wat m'n kop ontzien. Langzamerhand lijkt de eerste oogschaduw te verdwijnen alhoewel het nog steeds een onnatuurlijk roze-rood is. Ik denk dat ik zo rond de kerst wel kan zien of het mooi geworden is. Vrijdag controle in Stad, dan hoop ik dat ze ook de viltstift strepen laten verdwijnen en dat er al een beeld is. Bijkomend voordeel lijkt te zijn dat ik weer iets meer naar de zijkant kan kijken, en dus ook wat meer achterwaarts.

    Enfin, het waren lekker rustige dagen, maar om nog langer veel, onderuit gezakt en door de onderkant van mijn ogen naar de tv kijken is niet helemaal mijn ding. Maar ach, het kan zo veel erger. De krant vanmorgen opende met twee drama's van jongere mannen die jonger waren dan ik.

    Kortom: Pluckt den Dagh maar vergeet ook de middag en avond niet. Mazzelmoj!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gemeente Menterwolde scoort 3 van het Bureau Sociale Zaken. Dan denk i: is mij er iets ontgaan? Hebben er meer mensen betaalde werk gekregen? Nog niet zolang geleden sprak men over een kaalslag bij de Heemtuin.
    Politiek? Ik begrijp er niets van! Als bij ons de knip leeg is, dan is hij leeg, met als gevolg dat we geen aankopen meer kunnen doen. Helaas zelfs geen pindakaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wim ik kan je vertellen dat onze sociale dienst zo beroerd nog niet is. Cliënten worden er nog met respect behandeld en men probeert echt nog iets te doen daar waar het mogelijk is. Gelukkig nog dicht bij de burger zullen we maar zeggen. Wel een prijsje waard. Ook al verzinnen ze hem zelf. TOM

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Knap rustig hier. Zou het Golden Peerd het eerste virtuele café zijn dat failliet gaat? Zou zo maar kunnen. :(

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Chris N, er gebeuren veel dingen waarvan ik hoopte dat het nooit zou gebeuren, maar helaas mijn hoop was niet voldoende om dat te voorkomen. Morgen weer een zware dag, Appie gaat slapen. Welterusten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het zal het weer zijn Appie.
    Op de sociale media is het ook rustiger dan gebruikelijk.

    Morgen is het 5 december, dus zal het vooral 's avonds ook wel rustig zijn.

    Veel nieuws heb ik verder ook niet, of ik kan of wil het niet niet in de openbaarheid brengen.
    Nog even een stukje P&W en dan maar slapen.
    Welterusten.

    BeantwoordenVerwijderen