Teller

maandag 11 november 2013

11112013

Nog geen krant op de mat, dus kan ik daar ook niet uit putten. Moet nu gaan, tot later vandaag.

4 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, 'k heb de krant voor me liggen en ik ga hem nu lezen :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, de gebeurtenis aan het van Starkenborgkanaal is al erg genoeg. Moet je maar gebeuren dat je om 4 uur s'nachts je kind belt van waar zit je, wanneer kom je weer thuis? Om dan 12 uur later er achter te komen dat hij in het van Starkenborgkanaal ligt. Triest! In mijn jonge jaren heb ik dit ook regelmatig meegemaakt. Je zat even tevoren met elkaar aan de bar, en iets je later kwam je ze tegen en lagen onder een boom , zwaar gewond of dood. Het is geleend zij eens een wijsgeer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen,

    Druk.....vandaag de eerste werkdag na een weekje vakantie. Veel mails binnen gekomen, voice-mails etc. Niet alleen zakelijk maar ook een groot aantal prive en een aantal betreffende het feest van 23 november. Niet alleen wij als V.v.V. zijn hier druk mee maar zo ook de mensen die het oud papier inzamelen, na overleg gaan zij hun route aanpassen. Daarnaast te horen gekregen dat de 2 stroomputten op het dorpsplein "Aan 't Wotter" zo af en toe wel eens vol willen lopen en er dan geen stroom uitgetapt kan worden. Tevens heeft de marktmeester i.o.m. de V.v.V. de markt ingedeeld en zo ook het plein. Hier komen we later in de week wel op terug.

    Vanavond gaan we de kleintjes aan de deur verwelkomen en dan gaan we deze week de inkopen doen van hetgeen nodig is volgende week zaterdag (en dat is nogal wat).

    Het blijft druk, maar wel gezellig druk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als je er maar plezier in hebt JK, dan valt het druk zijn met allerlei bezigheden wel mee.

    BeantwoordenVerwijderen