Teller

donderdag 28 november 2013

28112013

Even buiten de gemeentegrenzen, omdat ik ook niet meer weet waar wij het over zouden kunnen hebben. Blij met dit duo dat Nederland gaat vertegenwoordigen op het Songfestival?


8 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,nee Appie in dit duo heb ik geen vertrouwen. Ze zijn zo overtuigd van hun eigen kunnen, dat het wel op een teleurstelling moet uitlopen.Deze omhoog gevallen mensen willen het te mooi maken, en dan krijgt het iets onnatuurlijks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wim, oei, wat een hard oordeel zo op de vroege morgen. Deel je mening niet, maar of ze kans maken dat zou ik ook niet weten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog even een toelichting; Ik denk nog met weemoed aan de prachtige teksten van Lennaert Nijgh of Andre Hazes. Teksten waar emotie in te voorschijn komt. Zet daar een passende muziek achter en je bent het haantje. We hebben het ook met die grote sterren geprobeerd als Gordon en zijn vriendjes, helaas het slaat niet aan.
    En dan komt er een redelijk onbekend meisje, die alles wat binnen in haar zit geeft; en ze schoort..En dan maakt de taal waarin het lied vertolkt wordt niet zoveel uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wim, dat redelijk bekende meisje is zo ongeveer de meest gelauwerde Nederlandse pop-artiest van de afgelopen 15 jaar.
      Voor haar geldt, net als voor Anouk, dat het van enorme durf getuigd om je als gevestigd (internationaal) artieste mee te doen aan zoiets als een Songfestival.

      Verwijderen
  4. Wat Siko zegt,,, zij is niet geheel onbekend en ook haar zang partner heeft al wat sporen verdiend. Of cuntrie (zo schijnt het te heten, althans bij dwdd) nu het verwachtte succes zal gaan brengen? Geen idee. Maar als ze een cowgirl pakje aantrekt met veel bloot en hij een korte broek stijgt de kans misschien wel. En als ze dan ook nog een raar dansje doen, bijna zeker dat we door de voorronde komen. En voor de rest: Gewoon naar de VCR om 1975 weer terug te beleven...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Moi,

    Een "schier stel", hoop dat het wat gaat worden. En inderdaad, je moet het als bekende pop-artiest maar aandurven om je kunstje op het podium van het Eurovisiesongfestival te vertonen. Je kunt zo diep vallen indien je voortijdig afvalt of niet in het linker rijtje komt. En gelijk hebben ze "natuurlijk willen we winnen" en zoals Ilse aangeeft, "we hebben al zo veel gewonnen als we mensen raken met ons liedje". Mooi gezegd. Ik wens hun het allerbeste en gun ze de volle winst.

    BeantwoordenVerwijderen