Teller

maandag 6 januari 2014

06012014

Vandaag vrije ronde, dat hoor ik vaak tijdens de uitzendingen van Radio Noord bij het begin van het programma "Altijd wat anders", goed voorbeeld doet goed volgen en gemak dient ook Appie. Steek maar van wal waarde gasten aan de andere kant van de bar.

17 opmerkingen:

  1. Niet echt concurrentie, maar aanvulling naast menterinfo, de nieuwe internet krant van René Beishuisen: Menterwolde Info

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, het schijnt lonend te zijn om steeds weer huis aan huis kranten te verspreiden. Zoals ook deze gratis internet krant, hoewel straks DvhN net als de andere dagblad uitgevers alleen het nieuws verstrekken tegen betaling of internet abonnement.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen, zelf kijk ik naar de kranten via internet 3x per dag en dat zij een vergoeding hiervoor vragen lijkt mij redelijk toe, maar of ik dit doe is een tweede.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mogguh lui!

    Huis aan huis bladen zou ik niet kunnen missen want waar laat je anders je bio afval? Vroeger donderden we het in de bak maar een zomer, voor mijn gevoel duizend kuub water en de nodige noeste arbeid later hebben we besloten om voedsel afval in een krantje te wikkelen. Los van een soort oerkoek van 30 centimeter hadden we een processie van duizenden kruipende krengen die nauwelijks te verdelgen waren konden we voor het grootste deel buiten ons huis houden. Buren waren wel verbaasd over de vlammen die je krijgt als je tweetakt benzine over een processie uitgiet en aansteekt. Werkte wel :)

    Wel jammer dat René en Erik niet samen zoiets hebben opgezet. Zou voor beiden beter zijn. Naar mijn bescheiden mening dan.

    De mazzels!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemorgen.
    Toen ik het gisteravond voor het eerst hoorde werkte de site niet. Ik zal straks nog eens gaan kijken.
    Misschien hoopt René middels een overname weer een vaste aanstelling te verwerven, JP. Dat gebeurt meer in krantenland en de Tussenklappen nam ook ooit het Muntendammer Handelsblad over, dus wie weet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ontvang inmiddels een uitnodiging de Facebook pagina van Menterwolde.info te volgen. Ook van Menterwolde-gewoon trouwens.
    Zoń Fb pagina opzetten is voor mensen als ik wel verstandig, want surfen naar diverse paginaś doe ik vrijwel niet meer, ik zweef eerder van linkje naar linkje en Facebook is daar een handig hulpmiddel bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja, de concurentie wordt groot op deze manier, ook voor het Golden Peerd. Zouden wij, ik zeg dus WIJ, de tien wel jaar halen? Jan zweeft van link naar link, dat vind ik dan weer link, want voor je het weet .... oh ze komen mij halen. Tot vanavond.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het viel me op dat in de nieuwe gemeentegids van Menterwolde veel adverteerders zitten uit Hoogezand en Slochteren. En van Veendam niets of nauwelijks, een voorzetje naar de gemeentelijke herindeling?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wim, welke gids is dat? Die van de Bruin of de neppert?
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Goedenmiddag,

    Ben afgelopen weekend op zoek geweest naar een afvalkalender 2014 van de gemeente Menterwolde. We willen weten waar we aan toe zijn o.a. v.w.b. het wederom aanbieden van ons plastic-afval. Na links en rechts geïnformeerd te hebben blijkt??? er dus nog geen nieuwe kalender te zijn (vreemd). Ben ook al wezen googlen, maar kom niet veel verder dan een publicatie over week 1 en die is nu alweer bijna om. Wie o wie weet meer.....

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Goedenavond, JK, ik meen gelezen te hebben dat a.s. donderdag het plastic gehaald wordt.
    Nu een vraagje van mij; wie weet waarom er een bord (Erfgoed) staat op de Akkers? ( Bij de straat tegenover het Motké terrein)?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Rosje, waren de letters H en st misschien ooit aanwezig en nu niet meer?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. goedenavond....

    allereerst een ieder nog een heel gelukkig 2014!!!!

    een veulen van roskam vroeg ook al via facebook wanneer het plastic gehaald wordt, volgens mijn logica moet dat idd deze week zijn, maar pin me er niet op vast.....

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Is "Erfgoed" niet het hoveniersbedrijf van Peter de Wekker, nu van Karsten Schuur?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Goedenavond.

    Het is even zoeken, maar in Zuidbroek worden -behave overtollige kerstbomen- aanstaande donderdag het plastic ingezameld.

    http://www.menterwolde.nl/internet/nieuwsflits_13/item/kalender-afvalinzameling-2014_30347.html

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jan, van mij mag worden, behave ook, het is hier geen nationaal dictee. We snappen je best. ;)

    BeantwoordenVerwijderen