Teller

woensdag 29 januari 2014

29012014

Onderstaande foto is de kandidatenlijst van Kritisch Menterwolde. Ik kan daar een "Appie denkt" op los laten. Schoot mij direct iets in gedachten bij het zien van de foto's op de site van de partij, maar ik hou mij stil, want klanten gaan meestal niet naar de kroeg om te luisteren. Dan hadden zij thuis beter de radio aan kunnen zetten toch?


9 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,het moet je maar gebeuren dat je op de verkiezingslijst staat.En waar het zwaard van Damocles je boven het hoofd hangt van de herindeling van de gemeenten. Vandaar dat alle partijen het hebben over; de voorzieningen van de dorpen moeten blijven bestaan. Hoe, dat weten deze partijleden in het algemeen ook niet ook niet. Met wie en waarmee de gemeentelijk samenwerking een feit wordt blijft in het schemerdonker.Bepaal op deze onzekere periode maar eens je strategie, het is ondoenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goedenmorgen.....

    tja, de lijst van KM, 't is verbazend......

    BeantwoordenVerwijderen
  3. .... vanavond weer een voorlichtingsavond over de spoorstraat....waar ga ik heen: zumba of voorlichting? dilemma....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik weet van niets. Even zoeken of ergens een uitnodiging ligt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik had verwacht dat er wel iemand zou zijn geweest die was opgevallen dat de meesten in de camera kijken. Niet iedereen kun je in de ogen kijken, maar de meesten wel. Ik weet niet of men een sessie heeft gehad voor die opnames of dat men zelf een foto moest inleveren. Denk het laatste, maar eentje zit erbij of hij zich een beetje schaamt lid van de club te zijn. Dat was het eerste dat mij opviel toen ik dit stel zag. Zou ik mijn stem aan een moeten geven en daarbij alleen kunnen afgaan op de foto, dan koos ik nummer vijf. Jong, spontaan en heeft een open eerlijke blik.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Moi,

    Appie, twee zielen, één gedachte. Bij mij flitste iets door het hoofd van "oh mien laive tied, nou zain ze dat ik het ben". Tja.....wat moet je er van denken.....poppenkast?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zoals ik de mijne ervan denkt, denk ik dat alleen maar de grotere partijen (wie mee doet in de kamer) een kans heeft en al die streek partijen doen niet meer mee....

    Want als je een beetje logisch nadenkt komen komen deze best e mensen niet in een raad, alleen de Gemeente Belangen.

    En deze schijnheilige blik hier.......die weet gewoon niet waar hij moet kijken eerst de pvda dan sp en nu km ach hiervan moet je alleen maar om gaan lachen gewoon zielig........

    BeantwoordenVerwijderen