Teller

dinsdag 4 augustus 2015

04082015

Het was goed toeven onder de kastanjeboom. Gisteren diende de boom als parasol, vandaag misschien als paraplu. We zullen zien.

6 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, de dag begint in ieder geval met regen, en ook dat heeft zijn charmes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goedenmorgen....

    ik ben geen fanaat van regen, maar de temperatuur van gisteren kan me veel minder bekoren, vandaag kun je tenminste weer bewegen....
    ik heb vakantie, mijn 3e week, heb tot nu toe de laptop niet aangehad :-)
    ga nu even wat teruglezen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik hoefde niet heel veel te lezen....t is echt zomertijd, iedereen is weg? (behalve Wim en Siko)
    wij zijn ook niet weg, trekt bruintje niet, maar het verven blijft er ook bij, dan weer te nat, dan weer te droog....zucht..
    flink binnen bezig geweest, de 'oude' handel weer naar voren gebracht, om af en toe een dagje vanuit huis te verkopen, we zijn tenslotte geen winkel meer....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee hoor Blommekind, niet iedereen is met vakantie. Alleen de inspiratie lijkt bij deez' en gene wat gesmolten te zijn :)
    En er is meer dan tPeerd alleen.

    Gaan jullie de restanten in de verkoop gooien of toch weer een winkel beginnen? Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. we proberen het toch nog kwijt te raken....maar weer een winkel beginnen? denk het niet.... we openen af en toe onze voordeur, voor uit-huis-verkoop, op tijden en dagen dat we er zin in hebben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vandaag naar Julianatoren geweest...regen, en tussen de buien door toch droog...was leuk! Na een onrustige nacht met onweer, en kinderen in een tent die dat niet fijn vonden, de boel ombouwen en lekker proberen verder te slapen! Ook dat is kamperen !

    BeantwoordenVerwijderen