Teller

dinsdag 11 oktober 2016

11102016

De deur van het slot, zodat de klanten naar binnen kunnen, en ik eruit kan om wat beleg op de boterham te verdienen.

7 opmerkingen:

 1. Goedemorgen,ik zeg altijd tegen 't vrouwtje d'r mot stoede verdaint worn toch, heb ik nog niet eens over beleg...:-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach als m'n vrouwtje aan het werken is of aan het overwerken zeg ik :mot stoede op de plaanke kom toch.....ach doe hest al wat...ach ik geeft wel uut, en nu maar hopen dat ze het niet gaat lezen....., want aans zal de wereld wel te klain veur mie weezen :-).

   Verwijderen
  2. Ceer, hoes te klain zelst bedoulen, kest nait noar boven mit trabbe d r tussen oet naaien. ;)

   Verwijderen
  3. Nee hest geliek man...., ach hierover hadn wie zoveul geneuzel over had wilst nait waiten man, mor kist mie wel 't komt aal goud 'k heb zelf in 't hand hé :-).

   Nee zelfs m'n schoonmoeder zegt het zelfde als ik: ja laiverdje doe most warken, doe most verdainen, doe most zorgn dat er brood op de plaanke komt en Chriske geeft wel uut wat er overblieft toch? Ach jongens jullie moeten eens weten hoe dat wij over dit onderwerp in een deuk liggen:-).

   Verwijderen
 2. Goedemorgen, mooie uitspraak Appie en Ceer. Zou Jan Roos dat ook gezegd hebben tegen zijn vrouw en kinderen? (dat schoot mij in gedachte toen ik dit las.)Maak er een goede dag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan Roos, volgens mijn herinneringen was dit ook een grote van Groningen tot eind 1979.... , alleen jammer dat dit een Fries was :-).

   Jan_Roos

   Verwijderen
 3. Wandel ook maar weer eens binnen. Gisteren hebben bijna alle politieke partijen meegewerkt aan de speeddate voor de cursisten van Politiek Actief. Het was erg interessant. Leuk omdat mensen dan leren hoe het werkt. Ik heb net als vele anderen leuke gesprekken gevoerd. Ook wel kritische maar dat is geen probleem. Donderdag is de raadscommissie over programmabegroting. Dus weer een drukke tijd voor ons raadsleden. Fijne dag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen