Teller

woensdag 12 oktober 2016

12102016


Later thuis dan ik verwacht had, en vroeger op dan ik zou willen. Dus nu reeds de opening van een nieuwe dag in het Golden Peerd.


2 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,t'is al weer lang donker tijd om het uur te verzetten. Ik vraag me af of Ronald Plassterk er wel enige idee over had, wat de gevolgen zijn van zowel de gemeenten als de media allen in hun eigen vak gebied samen te voegen. Je krijgt steeds meer ruis op de lijn met als gevolg chaos.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemiddag, tja bezuinigen van de omroep rtvnoord, gisteren had ik een artikel gelezen in dvhn over bezuinigen. Wat ik had gelezen doet mij denken aan een bepaalde soort van zelf verrijking meer, meer en meer bezuinigen zijn zij niet van de partij. Hij schreef een bepaalde directeur een inkomen van meer dan € 150.000,00 tal van personeel van +- € 60.000,00. Ja dan mag ik mij afvragen waarom dit zo hoog moet zijn.....Ik denk dat mensen genoeg rondlopen die het net zo goed doen voor de helft van de prijs.

    Zoals mijn gedachten gaan kan dit ook wel de helft minder in plaatst van programma's te gaan verwijderen en nog eens wat waarom niet zoals vroeger gewoon een nieuws lezer en thats it...in plaatst van weet ik veel hoeveel mensen hier bij aanwezig zijn ze doen van alles, maar de bedragen lopen de klauwen uit! Voor deze tijd zag ik 1 keer p/d.een half uurtje het journaal met de auto met een camera erin de woon plaatsten in en uit rijden, maar tot onze spijt hebben wij er geen zin meer in om naar de rtvnoord te gaan kijken....flauwekul om iemand te zien die daar staat te koken?

    Nee zo zie ik het en ik denk dat er veel meer mensen er net zo over denken.

    BeantwoordenVerwijderen