Teller

donderdag 27 oktober 2016

27102016

De informatieavond over Windmolenpark N33 in dorpshuis De Broeckhof in Zuidbroek werd gisteravond bezocht door vijftig personen las ik in het DvhN.
Wil Keesom van de DorpenAlliantie Oost-Groningen liet met een presentatie zien hoe mensen de overheidsplannen het park online vinden, mochten ze hier middels een zienswijze op willen reageren. De plannen liggen tot 10 november ter inzage. Alleen als ze een zienswijze indienen, kunnen ze later eventueel in beroep bij de Raad van State. ,,Volgens mij is het aantal pagina’s op zich al een zienswijze waard’’, zo gaf Keesom de vijftig belangstellenden zijn persoonlijke advies mee.

1 opmerking:

  1. Goedemorgen, we worden platgegooid met goede adviezen.Zonnepanelen, warmwaterpompen, windmolens een zelf voorziene huishouding die zijn eigen energie produceert. Onlangs konden we op TV zie wat een kw kost van een elektrisch aan gedreven auto. Zeker als je onderweg moet bijtanken is het duurder dan een benzine of diesel slurpende auto.Dit alles om de aarde te besparen! Neem me niet kwalijk, de aarde is al leeg geroofd! Wij zijn met de restanten van moeder aarde bezig.

    BeantwoordenVerwijderen